Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ikiside sanirim kiside kisiye degisir.
Ama freud un sozu hep aklimizda olsun.
Bana gore ozur bir formalitdir.onemli olan ozurden sonra ki davranislardir.
Bazı insanlar özür dileme konusunda gurur yapar ve kolay özür dileyemezler. Bence zor olanı özür dilemek. Bi şekilde dilenen özrü kabul ediyorsun.
Bazı durumlarda haklı olsam bile karşıdaki insana verdiğim değerden dolayı özür diledim. Freud amca der ki: " Özür dilemek, sizin haksız olduğunuz manasına gelmez. Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin; egonuzdan yüksek olduğunu gösterir. "
Özrün kabul edilmesi daha zor. Yani ben edemiyorum.
Dilenen özrün benim için formaliteden başka bi manası yok. Önemli olan özür dileyecek davranışlar sergilememeyi başarabilmek. Buna dikkat ederim eğer hatalı olduğum bi konu varsa gider özrümü dilerim hiç gocunmam ama formalite yani 'özür dilerim' demek hiç bir şeyi düzeltmiyor.
Bunca yıl en yakının bildiğin, 'onu en iyi ben tanırım' yorumunun altına gözü kapalı imza attığın dost unun
Yok saymasının kursağında yarattığı yumruğu hazmetmektir ..
Zoru ..