Özleseydi arardı

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Leylâ bana en son ulaştığında, kara çarşafa girmişti, zaten kafayı kıralı çok olmuştu,
beni artık beğenmezsin diye, çok uzaktan bir fotoğraf atmıştı,

o hâlen çok güzeldi, Leylâ aslında çok çirkindi, ördek gibi, fakat benim kalbimdeki letafeti, hiçbir dünyanın en güzel kadınından üstünde değildi,

çok gözyaşı döktüm, hâlen dökerim, ben zaten çok kolay gözyaşı dökerim.

2 yıl oldu olacak veya geçiyor, bihaberim,

ne ölüsünü biliyorum ne dirisini, hak etmediğim kadar kötü gitti.

Seven, özleyen insanın önüne hiçbir şey duramaz. Yazmıyorsa sevmiyordur, aramıyorsa özlememiştir. Canınızı sıkmayın başka nedenler bulmaya çalışarak.

iş işten geçtikden sonra özlesede arasada bi anlam ifade etmezzz..(hep öyle olur zaten).ölene kadar keyfini mi beklicez xd

Sen yinede kendini bi hatırlat derim, belki kalbine gömdü yada gömmek zorunda kaldı seni ama seninde bundan memnun olduğunu düşünüp yola devam ediyor olabilir. Bazen bir kıvılcım büyük yangınların çıkmasına sebep olabiliyor. Sende kabullenme hemen, bir kere daha dene. Olmuyorsa da asla zorlama. Oluyorsa, işte o kıvılcım işe yaramıştır demektir.

Ozleseydi darlardi
Pm yagmuruna tutardı filan :emoji_penguin:
Size yazmayan başkasına yazıyordur teorisi doğru maalesef.
Hani size yazio 10 15 dakka kayboluoya mesela he işte o sırada bile başkasına yazio
İşte (:
Dertler derya olmuş bense bir titanic filan canooo dhdhsj

Beklemiyim o zaman

aramadı çünkü tam beni ararken paketi bitti, kendine paket yaparken telefonunun bataryası patladı, sim kartı yandı, evinin etrafındaki baz istasyonları aşırı yüklemeden servis dışı kaldı, türksat 6a uydusuna da erişim sağlanamıyor bu yüzden aramıyordur eminim...................

belki başka özledikleri vardır
dünya karmanın etrafında dönmüyor

Gökhan Özen söylüyor;

Aramazsan arama, yâr, aramazsan aramaa
Zaten merhem olmazsın sen benim gönül yaramaaa

Yok ya bu da genelleme iste.
Ozlesem de aramam.

Geri