Özledim

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Özlemek dediğimizde bir çok kelime yarışır birbiriyle,kimisi ailesini, kimisi arkadaşını dostunu,kimisi kaybettiklerini..
Derindir özlemek !
Özlemek nedir, nasıl ifade edersiniz?

Özlemi hissedip anlatacak kadar insani değilim.. Hayvanda değilim..
Sentor gibi kalakalmış bu yetim.
İnsanları özlemek acı.
Ben de rotamı İstanbul'a çevirdim..

Eğer birini gerçekten özlüyorsanız bunu doğru ifade edebilecek cümleleri saatlerce arasanız bile yazacak hiçbir şey bulamazsınız. Çok, pek çok, en çok diye devam eden cümleler birer ölçü ifade ederler ve bunların daha çoğu da hep mümkündür. Ama gerçekten özlüyorsanız söyleyebileceğiniz hiçbir şey yoktur.. Öfke, kızgınlık, kavgalar.. Birer birer kaybolurlar ve geriye sadece o kalır..

Bu sevgiden beslenen ama zamanla onun bile ötesine geçen bir duygudur...

Ben özlenilendim. Dün iliklerine kadar özlemiş bir adamla konuştum ve bunu bana hissettirdi. Çünkü ağlıyordu.

Özlediğim insan değil şehir. Vuslata az kaldı ama…

Bu özlem duygusu cok sinsi bi his.
Aniden upload oluyor ve tamamlandiginda da..egon,mini mini bir kus olup pencereye konuyor..
Alamiosun onu iceriye,cik cik cin ötsün diye.
Ay yine anksiyetim azdi.

Özlemek, kişisine göre değişir. Sevgili,anne,baba, kardeş,evlat ya da dost hepsi birbirinden farklı bir his uyandırır.Bazi özlemler var ki, göğsüne bir yumru gibi oturur.Cigerlerine dünya havayı çeksen soluksuz kalırsın.Aklina her geldiğinde cehennemden bir katre içine düşer.Geri gelmeyecek, imkansız olan bir özlem kadar can yakan bir şey yok.

Geri