Özlediğinizde özledim diyebiliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü

Özlediğinizde özledim diyebiliyor musunuz?​

arkadasima cocuklarima anneme diyebiliyorum

hislerimi saklamam, neden saklayayım ki?
en fazla bir kaç küfür ya da buna benzer şey duyarım olumsuz bir durum anında.
söylerim özlediysem.

Özlemin en güzel yanı öngörülemez olmasıdır. Birini, bir şeyi, bir yeri özleyebileceğini asla öngöremezsin. Gelecekten bir parça barındırmayandır. Gerçek özlem imkansıza duyulandır zaten. Çözümsüzdür. Sahtesi ise dile getirmesi en anlamsız olandır. En kötü yanıysa, çözümü belli olmasına rağmen en zor atlatılan histir. Birini görmek istiyorsak buluşma teklif etmeli, bir yerde bulunmak istiyorsak seyahat etmeli, bir şey istiyorsak elde etmeye uğraşmalıyız. Aksi halde yakınmaktan ileri gitmeyeceğiz…

Onceki patronum, cok tonton biriydi. Muhtemelen 60’li yaslarinda. Adam isten ayrildiktan sonra ara ara laf arasinda sizi ozledim diyorum. Yanlis anlasilmamak icin muhtemelen, o da “Ben de seninle calismayi ozledim” diyor jllgfk. Gidip tonton amcama sarilsam, herhalde ne yapacagini sasirir. Merak etme tonton amcam, asilmiyorum sana. Calistigim en tatli insanlardan biri oldugun icin, ozledigimi soylemek istiyorum sadece.

Kimseyi özlemiyorum.
Tşk

Özlemin en güzel yanı öngörülemez olmasıdır. Birini, bir şeyi, bir yeri özleyebileceğini asla öngöremezsin. Gelecekten bir parça barındırmayandır. Gerçek özlem imkansıza duyulandır zaten. Çözümsüzdür. Sahtesi ise dile getirmesi en anlamsız olandır. En kötü yanıysa, çözümü belli olmasına rağmen en zor atlatılan histir. Birini görmek istiyorsak buluşma teklif etmeli, bir yerde bulunmak istiyorsak seyahat etmeli, bir şey istiyorsak elde etmeye uğraşmalıyız. Aksi halde yakınmaktan ileri gitmeyeceğiz…
Öngeremezsin ama kendini hatirlatir.
Bir koku,bir sarki,bir renk...sonra gafil avlanirsin.

En iyi avcı değil midir zaten aynı zamanda? Savunulabilir mi, kim özlemeyi göze alabilir ki?
Iyi mi bilmem de,cok etkili oldugu aşikâr.
Savunulamaz galiba..cünki cok saibeli seylere emanet etmissindir hatiralarini.
Yasalardaki bulunan bosluk gibi.

derim elbette.
duymayı da severim.

Geri