Attığım ossuruklu ses kayıtlarını yayınla canım sorun yok hahah.Arada bir beni delirtmek için attığın 3 saniyelik ses kayıtlarını buraya atma fikri çık aklımdan çık......
Ben eskiden osuruk fakir işi sanırdım çocukken, sonra baktım herkes yapıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Attığım ossuruklu ses kayıtlarını yayınla canım sorun yok hahah.Arada bir beni delirtmek için attığın 3 saniyelik ses kayıtlarını buraya atma fikri çık aklımdan çık......
Gaz yapmayan gidalar tavsiyesi diye ya da ona benzeyen bir konu vardi..ilk randevulasmalarda yenilmemesi gereken mi ne..Ne demek ne bileyim yasonuçta belirli bir süre sonra osurmak, geğirmek, burnunu oymak normal karşılanıyor.
İlk buluşmalar da insan büzzük sıkıyor zaten, heyecan ve stres oluyor ahahah.
Neyse Süreyya hanımcığım sizi çok seviyorum![]()
Diyelim ki flörtüzzz ile ilk buluşman, adam virik olmuş ve gelmiş buluşmaya.. yanında kaçırdı ne yaparsın?Gaz yapmayan gidalar tavsiyesi diye ya da ona benzeyen bir konu vardi..ilk randevulasmalarda yenilmemesi gereken mi ne..
Tavsiye ederim.dddddd
Susma hakkimi kullaniyorum.ddDiyelim ki flörtüzzz ile ilk buluşman, adam virik olmuş ve gelmiş buluşmaya.. yanında kaçırdı ne yaparsın?
Yaaa buluşmaya bu şekilde bile gelmiş derim sarılırım.....Diyelim ki flörtüzzz ile ilk buluşman, adam virik olmuş ve gelmiş buluşmaya.. yanında kaçırdı ne yaparsın?
Nerede bu kadının sözlüğü ya, yine sinirlendim bak.. biraz romantik moda gireyimSusma hakkimi kullaniyorum.dd