Özgürüz, o halde istemiyorum. İtirazı olan?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Evet arkadaşım işten gelmişim evdeyim yemeğimi yedim dinlendim televizyon izliyorum. Haberlere bakıyorum, devlet televizyonu izliyorum Tabii ki. Sorun yok.

Biraz da internete bakayım dedim. Aman Allah'ım neler gülüyorum neler olmuş yahu. Ilginç konular varmış şöyle bir başlıklara bakıyorum. Tartışmalar varmış hemen bir bakayım dedim. Ee tartışanlar başka da internet neler diyorlar Öyle. Aniden reklamlar çıkıyor karşıma. Abuk sabuk şeyler değil merak etmeyin cinsel içerik yok o Algoritma belirliyor zaten izlediğin programlara göre reklamlar çıkıyor ya. Sonra bakıyorum tartışmalar var Adam resme küfür ediyor, anlattıklarına bakıyorum kökten küfür ediyor, yaşantısına bakıyorum tiksindirici. E hadi ben ne izlediğini bilen araştırmaları yapan birisiyim. Mukayese yapıyorum yani.

Sonra Birden aklıma geliyor yahu tamam eyvallah ben izliyorum da bunu herkes izliyor. Çocuklar da Bilgisayar kullanıyor, gençler de herkes de. E verilen örnekler görseller yaşam tarzları kullanılan hitaplar Ee hani benim ahlakım vardı. Tamam kendime gaddar olmanın anlamı yok hala ahlaklı birisiyim de yahu bunu Gencecik insanlar da izliyor çocuklar izliyor Bunlar ne olacak.?

Oooop diyorum birden Arkadaş tamam Özgürüz de sen Anama küfür edemezsin, Tamam Özgürüz de sen karıma küfür edemezsin, Tamam Tamam özgürüzlü kardeşim de sen Gencecik çocuğuma cinselliğini neden anlatırsın anlatmayı bırak nasıl sergilersin gösterirsin?

Neyse düşüne düşüne Moralim bozuldu uyudum. Sabah oldu uyandım, tatil günü bugün. Malum Biraz da geç uyandım Hadi dedim bir Televizyona bakalım. Kahvaltı masasına oturmuşuz, televizyonu açtık. Aman Allah'ım sabah programları. Sabah dedim Saat Öğleye geliyor yani anlayın. Hiç de sevmem Bu kadın programlarını da şöyle bir bakayım dedim...Vışş oha be diyesim geliyor ama diyemiyorum işte yanımda annem oturuyor. Spikerin karşısındaki iki kadın var karşılıklı iki koltuğa oturuyorlar. Bir köşede de psikolog var iyi mi? Bir yandan onu merak ediyorum Acaba teşhis ne koyacak diye.

Bir kadın evliyken başka bir adama aşık olmuş kendi çocuklarını terk etmiş. Ee dedim bakalım neler olmuş. Karşıdaki kadın terk ettiği kocasını yeni eşi olmuş, nikah yok ama karıştırmıyorum orayı. Işin enteresanı o da Kocasını terk etmiş onun yanına gelmiş. Erkek olsalar, iki godoş derdim ama bunlar kadın ne diyeceksin?

Gerisini anlatmıyorum. ya Dostlarım işte böyle Psikolojik şiddet görüyorum Sabahları annemin hatrına ne yapayım.

Genel olarak baktığımda yazdıklarıma karşımda görüyorum bir medya. Tamam Medya Ama, kime ya? Böyle ahlaksızlıkları gösteren benim medyam olamaz, yani bana çalışamaz. E bunlara reklam veriyoruz, internette geziyoruz, Search yapıyoruz, bunlara para kazandırıyoruz. Paramızla kendimize Kurşun sıkıyoruz. Biz aptal mıyız?

Son düzenleme:
Site adi ver abi girmem sana inanıyorum ben........

Link at 🤣

Tek çözüm izlememek ve takip etmemek yoksa insan ister istemez olumsuz yönde etkilenebiliyor.

Belli yayın ve kanalları takip etmek yeterli.

Geri