özgürlük Hissi

Konu sahibi son olarak 2491 gün önce görüldü
Bir baskası tarafından sahip olundugunuzu hissettiniz mi?

Nasil bir his ki bu

Ben genelde aidiyetsiz hissediyorum kendimi.. Tanımının tam tersi yani..

Sahip olunmak mıdır, sahip olmak mıdır insanı ucurtma misali bir yere ucuran, kanatları var mıdır adı gecen ozgurlugun..

kelebegin omru kısadır. hersey zamanla tukenir miki? ne kadar kaldı harcıyabileceklerimin sınırı var mıdır?

kimisine gore zaman hızlı akıp gider, o zaman içinde dusunmeden yasanılanların içinde kaybolabiliyorsan, o zamanın cok bir onemi yokdur, anı anlamak ve yasamak, zamanın ısık hızından yavas girmesine sebep olabilir.
Biliyormusun ki, umursamadıgımı :)

Hayatın anlamı.
Birey olabilmek cinsiyetten öncedir.İradenin hakkı için,yaşamın amacı ve var oluşun değerleri için zorunlu.

Sorumluluklardan uzaklaşabildiysem yakalayabiliyorum o duyguyu tam olarak. Bu yüzden anı yaşayamaya bundan keyif almaya çalışırım.

Planlamadığım ani bir karar alıp, bunu da engel görmeden uyguluyabiliyorsam, kendimi özgür his ediyorum. Bu nedenle artık izin günlerim için hiç bir plan yapmıyorum ve canım o an ne çekerse ona yöneliyorum. Bazen masraflı olabiliyor ve hesap karışıyor. Bu nedenle özgürlüğüme kafamdan bir sınır koymak zorunda kalıyorum. Bu ayki özgürlüğüm Rize'ya kaçmak olmuştu. Telefonu da kapattım ki, kimse özgürlük hayalimi bozamasın. Hiç bir şey düşünmeden ve hayatın güzelliklerini tadarak, Kale de kahvaltı yaptım. Özgürlük, bazen de salakça bir şeyler yapabilmek.

Geri