Özgürlüğün batsın emi!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
İsrail malları boykot edildi Ve sonuna kadar da haklıydık. Biz niye İsrail'i boykot ettik? Yaptıkları hayvanlık ve haksızlık yüzünden değil mi? Peki ABD.

Yok yok o kadar da uzun boylu değil değil mi :) telefonlarımızı oradan alıyoruz, güzel markadan eşofmanlarımızı spor ayakkabılarımızı oradan alıyoruz. Her şeyi geçtim özgürlük diye oraya bakıyoruz..

Çok merak ediyorum acaba biz özgürlüğü neremizden anlıyoruz? Sorgusuz öldürmek ise, Evet Özgürsün işte. sorgusuz sömürmek ise, Evet Özgürsün işte. sorgusuz herkese senin emrinde görmek ise, Evet Özgürsün işte.

Demiyor musun ya kendi kendine, ulan sen Kimsin? Bindiğin arabadan kullandığın telefona, içindeki dona kadar hepsi başkasının. Sen nasıl özgürüm diyebiliyorsun?

Şimdi bir daha düşün bakalım. Sen ne kadar Özgürsün kendine ait bir fikrin var mı? Özgür müsün gerçekten, yoksa özgürlük önüne atılmış bir yem mi Sadece? Gerçekleri Gördüğün halde ya nasıl bırakırım mı diyorsun hala?

Özgürlüğün batsın emi!

bak şimdi burda haklısın işte herşeyimiz ithal tohumlarimiz bile, boykot bana da anlamsiz geldi hep bunun çözümü ülkeye sokmayacaksin efendiiiii.

Kamil bey doru diyorsunuz hak verdim size ✅

bak şimdi burda haklısın işte herşeyimiz ithal tohumlarimiz bile boykot bana da anlamsiz geldi hep bunun çözümü ülkeye sokmayacaksin efendiiiii.

Kamil bey doru diyorsunuz hak verdim size ✅
İşte bunun için yerli tohum çalışmalarına destek vermek gerekiyor yapılan eleştirerek desteklemek Bir boka yaramıyor. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değil Şimdi başlamazsan yarın için geç olur. Dediğin konuda çalışmalar başlamıştı zaten bilgin olsun. Çiftçiye dağıtım ve destekleme konusunda da adım atıldı.

İşte bunun için yerli tohum çalışmalarına destek vermek gerekiyor yapılan eleştirerek desteklemek Bir boka yaramıyor. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değil Şimdi başlamazsan yarın için geç olur. Dediğin konuda çalışmalar başlamıştı zaten bilgin olsun. Çiftçiye dağıtım ve destekleme konusunda da adım atıldı.
Valla bende ata tohumu yok kamil bey yeminle yok ya 🤷

Ayrıca Cebelitarık Boğazı ile Van Gölü arasında bayağı bir fark var bilgin olsun Hayır konuyla bağlantılı olsun da canımsın😄

• Kahkaha
Tepkiler: ne
abi sen bütün bağlantılarini sifirlayip yazıyorsun bağlantıdan bahsedemezsin 🤣

Ata tohumu, Cebelitarık Boğazı, Van Gölü, TÜBİTAK…

Abi konular arasında çok hızlı geçiş yapıyorsunuz. Anlamıyorum anlatılmak isteneni

Dünya'daki en uzak iki şehir bile günümüzde ekonomik olarak birbirine bağlı. Malesef ülkedeki tüm İsrail mallarını boykot etsende bir şekilde paran onlara gidiyor. Onlarında parası sana geliyor. İsrail ve ABD'yle tüm ticareti kessen de dolaylı yoldan hala paran onlara akıyor olucak.

Ama şöyle de bir şey var; Hz İbrahim'i ateşe atacakları zaman minik bir karınca ateşe su taşıyormuş sürekli. Ona sormuşlar; ulen karınca o koca ateşi sen mi söndürcen napıyosun olm diye. O da demiş; söndüremesem de safım belli olur. Boykot sadece maneviyatta kalsa da, safımız belli oluyor mu? Oluyor.

Dünya'daki en uzak iki şehir bile günümüzde ekonomik olarak birbirine bağlı. Malesef ülkedeki tüm İsrail mallarını boykot etsende bir şekilde paran onlara gidiyor. Onlarında parası sana geliyor. İsrail ve ABD'yle tüm ticareti kessen de dolaylı yoldan hala paran onlara akıyor olucak.

Ama şöyle de bir şey var; Hz İbrahim'i ateşe atacakları zaman minik bir karınca ateşe su taşıyormuş sürekli. Ona sormuşlar; ulen karınca o koca ateşi sen mi söndürcen napıyosun olm diye. O da demiş; söndüremesem de safım belli olur. Boykot sadece maneviyatta kalsa da, safımız belli oluyor mu? Oluyor.
Aynen öyle idi. Belki de internetin en güzel faydalarından birisiyle şahit olduk fark etmeden. Kullandığımız bazı uygulamaların hangi uygulamaların siyonist Emperyalist devletlere hizmet ettiğini araştırıp bulma şansımız var. En basitinden söyleyeyim ben size kredi kartları. TROY( Türkiye ödeme yöntemi) nasıl bir anda bu kadar yoğunlaştığı farkında mısınız ve ne kadar doğru bir adam olduğunu araştırdınız mı? Bu örnek bile artık Bazı şeylerin bilinçli hareket etme ile yapılabileceğini gösteriyor. Visa ve master kartlar üzerinden Amerika ve İsrail çok ufak görünse de yine de işlem üzerinden kar edebiliyor bunu bırakalım bu kartlar sayesinde kimin nerede ne harcama yaptığını nerede bulunduğunu bile bulabiliyor. Hangi tip ürünler üzerinde yoğunlaştığını nerelerden alışveriş yaptığını takip etme şansı var sizce bu neyi getirir?

Ben Bir karınca olmaya razıyım söndüremesem de Damla da olsa su taşırım. Pes etmek yenilmişlik benim ruhumda yok. Öyle olsaydı 15 Temmuz'da ölmüştüm ben, 1999'da ölmüştüm ben, ondan önce 1980'lerde ölmüştüm ben, ondan önce Kurtuluş Savaşı zamanında ölmüştüm ben ama ölmedim.! Başarırım, başarırım, başarırım.

Önemli olan ölmek değil ölmek hepimizin kaderi Önemli olan ölmeden var olabilmektir. Önemli olan vatanımızın bölünmesi zayıflaması için küçük görmeyi benimsemek değil, önemli olan var olabilmek dik durabilmektir.

Gelin artık var olalım, olanları değil, zorlukları değil, başarıya odaklanalım, nasıl başarıya ulaşabileceğimizi düşünelim ve bir olalım Birlik olalım..

Cep telefonlarında konum içerik gibi fonksiyonları izlenmesini önleyen bazı işlemler var Bunları araştırıp uyguladınız mı?

Geri