Özgür Özel : Manisa BŞB Başkanımız görevdeki 6'ncı ayı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldık

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İnsan gerçekten hayret ediyor. Gelen gideni aratıyor. Bu kadarı da olmaz derken hep daha fazlasını yapmayı bir şekilde başarıyorlar.

Bunca yıldır okuyorum, hayatımda ilk defa bir belediye başkanının 6. Ayını doldurması vesilesi ile kutlama yaptığına ve genel başkanın da buna eşlik ettiğine tanıklık ediyorum. Senin şu an sağlık bakanlığının kapısını kırıp içeri girmen lazımdı vasıfsız herif

siyasi görüşünü benimse, benimseme, kendisini sev, sevme.. sahada şu adamdan başkası yok.
ana muhalefet partisi lideri olarak kendin çık, ekibini yolla bir yerlere, bir ses getir. yok, çemizgezek festivalleri dururken oturduğu yerden formalite açıklama yap dur. ne güzel bir ülke.

• Beğen
Tepkiler: W
Görmemişin belediyeleri olmuş …. Lkljkjnbnv

Sinirlerim bozuldu cidden

Kimse de dememiş mi olm biz ne yapıyoruz

Bu habere konu olan olay ve hatta lar, yaşanıyor mu gerçekten?
Yoksa kandırmaca, montaj vs. gibi bir durum mu var?
Sorularını düşündürtüyor insana...

Bakıyorsun ki gerçek.
Ben bu ülkede artık bir şeye şaşırmam diyorum. Yine, yeniden şaşırtıyorlar.

Bayılıyorum Özgür Özel'e
En sevdiğim CHP genel başkanıdır
Sevimli tontiş biri değil mi ya

Bu ülkede çok fazla siyasi aptallığa, gafa ve rezil kepaze duruma denk geldik ama Özgür Özel bunlardan ayrı, kendi kategorisini yarattı. Artık bu hal benim için Özgür Özellemek haline geldi. İpimle, kuşağımla başlayan bir sözümüz vardır, işte Özgür Özel denen vasat altı tip tam da bu halde. Ulan senin başkanının altı ay zartına zurtuna. Ülke insanı kıyameti kanlı canlı yaşarken başlarım senin düşük zekalı belediye başkanlarının aptal organizasyonlarına. Canlarımız katledilir, gider mandalina toplar, bebeklerimizin kanınından rant devşiren bir terör grubu çıkar gider çekirdeksiz nar zartı zurtuna. Bak yaşayan ve yaşamış insanların en gerizekalısı dahi "ulan ben ne yapıyorum?" der. Özgür Özel eğer aklı başında, standart zekada bir insansa tweet atmayı muhalefet etmek sanan beyinsiz iletişim takımının gtüne tekmeyi derhal basması gerekiyor.

Geri