Özgür Özel CHP’ye veda etti, Yeni Parti’yi kuruyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aa hayret bay çok bilmiş filozof @Plesk bu konuyla ilgili görüş bildirmemiş evet plesk herkes ama herkes bu konudaki düşünceni merak ediyor goruşlerinizi alabilir miyiz lütfen
bu yeni moda oldu sanırım, geçen de gördüm. konuya yazmaktan çok etiket yapılıp yorum isteniyor hahah.
yeni parti iktidara oynuyor, yorum yok hahah

FtwmXRyXwAILRek.jpg

Körü körüne bağlandıkları Parti kültürü gereği parayı hangisi verirse ona gidecekler merak etme..
Bu ülkede oy icin kömür dagitan da oldu, camasir makinasi dagitanda,.....
Eyt neden hediye edildi dersin?
Sen gene susacaksin ve sadece güleceksin biliyorum.

Devletin Asli görevi bir yardımları hiçbir CHP'nin alamadığını söylersen seni alkışlayacağım. Hani küfür ediyorlardı ya o köprülerden geçmediğiniz için Sizi alkışlıyorum.🤣🤣🤣🤣🤣

Gülecek ne var söylediklerimde? Ülekmi, devletimi seviyorum diyorsun, sevmek böylemi olur?

Devletin Asli görevi bir yardımları hiçbir CHP'nin alamadığını söylersen seni alkışlayacağım. Hani küfür ediyorlardı ya o köprülerden geçmediğiniz için Sizi alkışlıyorum.🤣🤣🤣🤣🤣
Her nimetten ölesiye yararlanıp yine de küfür etmek zaten ancak size yakışır.

Otoyollara da karşı çıkmışsınız Siz sebebi de basitti değil mi Sanayi esnafı Taş mı yiyecek demiştiniz hahaha.

Neyse ben seninle bu formülleri giymeyeceğim Nasıl olsa anlamayacaksın Özgür kızsınız ya siz🤣

Devlet oy icin yardim etmez. Sapla samani birbirine karistirma. Iktidardan bahsediyorum oy icin devletin parasiyla kömür, camasir makinasi dagitan.
Devlet yardimi baska bir seydir. Ayip artik ayip bu kadarda aymazlik olmaz.

Devlet oy icin yardim etmez. Sapla samani birbirine karistirma. Iktidardan bahsediyorum oy icin devletin parasiyla kömür, camasir makinasi dagitan.
Devlet yardimi baska bir seydir. Ayip artik ayip bu kadarda aymazlik olmaz.
Evet doğru devlet Onun için kömür satmaz sosyal yardımlar için ihtiyacı olanlara da hazır Sizinkiler çalmaktan ihtiyaç duymadığı için Onlara ulaşmamış olabilir özür dileriz.

CHP mikroplarından arınıyor..

Evet doğru devlet Onun için kömür satmaz sosyal yardımlar için ihtiyacı olanlara da hazır Sizinkiler çalmaktan ihtiyaç duymadığı için Onlara ulaşmamış olabilir özür dileriz.
Bayagi zirvaliyorsun artik. Insaf yaa biraz, ülkesini, devletini seven asla böyle aymazlik yapmaz, ciddi ol biraz madem devletini seviyorsun.

Bayagi zirvaliyorsun artik. Insaf yaa biraz, ülkesini, devletini seven asla böyle aymazlik yapmaz, ciddi ol biraz madem devletini seviyorsun.
Vallahi benim gözümde Artık siz bittiniz Parti sekreterine tecavüz eden ilçe başkanına Sen şerefsizsin diyemediniz ya o gün siz bittiniz artık ne desem boş Yav he he ne diyorsan o.

Dikkat edersen kim hayvan dediğimi orada açık ve net yazıyor Parti sekreterinde tecavüz eden ilçe başkanımıza diyemediniz ya ondan bahsediyorum
Bu arada şunu da belirteyim sesli klavye kullandığım için net yazmıyor düzeltiyorum Biraz zaman tanıman lazım düzeltmeden sonra tamamdır

Dikkat edersen kim hayvan dediğimi orada açık ve net yazıyor Parti sekreterinde tecavüz eden ilçe başkanımıza diyemediniz ya ondan bahsediyorum
Yazdigini tekrar oku bakalim ne anliyorsun. Türkceyi düzgün kullan. Ülkeni seviyorsun, devletini seviyorsun ama dilini yanlis kullaniyorsun. Biraz dikkatli ol.

Bu arada şunu da belirteyim sesli klavye kullandığım için net yazmıyor düzeltiyorum Biraz zaman tanıman lazım düzeltmeden sonra tamamdır
Seninle son kez rica ediyorum Bana satılmış Parti mensuplarının gözüyle bakıp da siyasi gönderimde bulunma bu konularda muhatap olmak istemiyorum..

Seninle son kez rica ediyorum Bana satılmış Parti mensuplarının gözüyle bakıp da siyasi gönderimde bulunma bu konularda muhatap olmak istemiyorum..
Herhalde bana rica ediyorsun ama bunu dahi tam olarak beceremiyorsun. Ben hic kimsenin gözüyle bakmiyorum, sadece celiskilerine dikkat cekiyorum. Ülkeni, devletini seviyoprsan her türlü hirsizliga, soyguna, oy icin kömür dagitana,..... karsi gelmen gerektiginin altini ciziyorum.
Okudugunuda tam olarak anladigindan emin degilim cünkü, cevaplarinin bazen alakasiz.

Son düzenleme:
Geri