Özgür Özel CHP’ye veda etti, Yeni Parti’yi kuruyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok hoşsun be ağam. Sen şimdi gerçekten ciddi ciddi ülkeyi soyup soğana çevirrn hırsızlara, soyzutlara,...... karşı olduğuna mı inanıyorsun?
En azından Hırsızlıkları ispat ve delilli insanlar için yürümediğim için huzurluyum.... Bu arada delillerini hâla bekliyorum😄 Hz internet vahiyleriyle değil, kamera görüntüleri, resmi itirafcı ifadeleri, açılmış dava dosyaları vb. Hatırlıyorsun değilmi? Bu arada sen bumerang gibisin Zorla kendine laf istiyorsun lafı yiyip kayboluyorsun ama sonuçta yine geliyorsun yine bir laf istedin İyi hayırlı olsun🤣🤣

Bakalım bu fırsatı değerlrndirebilecekler mi yoksa çürümüş, kokmuş sistemin bir psrçası mı olarak devam edecekler.
Ülke bstmış, iktidar sadece baskı ile, hukuksuzluk ile, rüşvet ve santaj ile,........ ayakta ve gene aynı yöntemle ömrünü daha da uzatmsk istiyor. Halk ise bir umut bekliyor, huzur, iş, aş, adalet, refah, huzur,...... bekliyor. Ülkenin durumunu iyi okuyup doğru adımkar atarlarsa ve samimi olurlarsa başarı görüyorum.
Benim şu andaki şahsi düşüncem bunların bu başarıyı gösteremeyecekleri. 15 yıldır Kılıçdaroğlu'nun niyetini doğru okuyamayanlar, öngürületinde sınıfta kalanlar,...... bugün neden herşeyi doğru yapacaklar diye kendi kendime soruyorum tabiiki.
Hatalarını düzeltip tüm ülkeyi kapsaysn siyaset ysparlarsa görüşüm değişebilir.

Yeni Parti güzelmiş. Kırk yıl düşünsem böyle yenilikçi bir parti ismi bulamazdım. Yenilik iyidir, önce parti isminden başlanması da şık bir hareket olmuş. Amblem olarak da ortada büyük bir Y harfi, sağından solundan oklar uzanıyor 45 derecelik bir açıyla. Dilerlerse amblemde de yenilikçi olunabilir tabi, ben yinede fikrimi belirttim.
Kültürlü insanlar sizi öpeceğiz demiyorlar da incinmişsin diyorlar hahaha.

En azından Hırsızlıkları ispat ve delikli insanlar için yürümediğim için huzurluyum.... Bu arada delillerini hâla bekliyorum😄 Hz internet vahiyleriyle değil, kamera görüntüleri, resmi itirafcı ifadeleri, açılmış dava dosyaları vb. Hatırlıyorsun değilmi? Bu arada sen bumerang gibisin Zorla kendine laf istiyorsun lafı yiyip kayboluyorsun ama sonuçta yine geliyorsun yine bir laf istedin İyi hayırlı olsun🤣🤣
Nerede, ne zaman ve kimden laf yeyip kayboldum?
Bu ara delil derken ne delili bekliyorsun ve sen hangi delilleri burada sundun söylermisin?

Hangi siyasi partinin mensubusun….
Ben genellikle olayları Partili gözlerle bakmam. Benim için öncelik devletin ve milletin var olabilmesidir. Benim ülkülerim var devletim ve milletim ile ilgili. Ha İlla merak ediyorsan bugün seçim olsa hangi partiye verirsin diye kesinlikle MHP derim.

Ben genellikle olayları Partili gözlerle bakmam. Benim için öncelik devletin ve milletin var olabilmesidir. Benim ülkülerim var devletim ve milletim ile ilgili. Ha İlla merak ediyorsan bugün seçim olsa hangi partiye verirsin diye kesinlikle MHP derim.
Beğendim..

Geri