Özgü Namal’ın mütevazılığı! Uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özgü Namal, Nişantaşı City's'de görüntülendi.

'Kızıl Goncalar' dizisinde yer alan oyuncu, "Sezon harikaydı. Bomba gibi sezonla geri dönüyoruz. Senaryo geldi, provalara başladık. Her şey yolunda... Sevenlerimiz bekliyor, bomba gibi dönüyoruz" dedi.

Reklam filminde süper kahraman olan Namal, "Harika bir kampanya yaptık. Yakında ekranda olacak" diye konuştu.

Oyuncu, "Uzun bir aradan sonra hızlı bir giriş yaptınız. Setleri özlemiş misiniz?" sorusuna, "Hızlı giriş yaptım. Setleri özlemişim. Çalışmak her zaman güzeldir" yanıtını verdi.

Kaynak

ozgu-namal-in-mutevaziligi-uzun-bir-aradan-sonra-ilk-kez-konustu-phzcK.png

ozgu-namal-in-mutevaziligi-uzun-bir-aradan-sonra-ilk-kez-konustu-KS3Qx.jpg
ozgu-namal-in-mutevaziligi-uzun-bir-aradan-sonra-ilk-kez-konustu-9t6Uq.jpg

İyi oyuncu ve neyse ki sonunda toparlanmayı başardı.

O nasıl gülüş ya doğal hoş ve mesafeli kadin evet

Kapalı mekanlarda gözlük takmak … Tereyağını ayrandan yapıyordur umarım.
şunu normalleştirebilir miyiz artık ya? dfj ben de metroda vs. takıyorum. ışıklar rahatsız edebiliyor. ayrıca makyajsız olduğu için olabilir, ağlamış, gözleri şiş olabilir.dfjgdf bazen de tanınmamak için takılabiliyor yani.... bir özgü namal değiliz ama biz de kendi çapımızda bir parça ünlüyüz.sdjfkh

şunu normalleştirebilir miyiz artık ya? dfj ben de metroda vs. takıyorum. ışıklar rahatsız edebiliyor. ayrıca makyajsız olduğu için olabilir, ağlamış, gözleri şiş olabilir.dfjgdf bazen de tanınmamak için takılabiliyor yani.... bir özgü namal değiliz ama biz de kendi çapımızda bir parça ünlüyüz.sdjfkh
Tüm bunlar yaşanırken %90 için gerçek neden ;

15bin verip gözlük aldım, her yerde takıp herkese göstermeliyim :d Baaak gözlük baaak lv baaak gc :d

Geri