Özgecan Aslan

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
" Bir erkeğin daha eli değmesin diye Özgecan Aslan'ın naaşı kadınların omzunda taşındı... Bu ayıp da size ömür boyu yeter, çükü olduğu için her hakkı kendinde bulan erkek müsvetteleri...

10934037_762726447146872_8853499225414376537_n.jpg

" Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız;
o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın..."

tecavüzden tecavüze kadın olduğunu hatırlayan hanım ablalarla tecavüzden tecavüze erkekliğinden utanan bey abilerin kapıştığı kimsenin samimiyetine inanmadığım bir başka olay.

Bugün siyah giyelim yarın yine kıza sütyen rengini sorarız.

Bence ilk mesaj gerçek bilgiler ışığında düzeltilmeli, zira tecavüze uğramamıştır. 1 sapığın saldırısına karşı tecavüze uğramamak için direnmiş ve direnci sonunda da bıçakla ölürülmüş, ölmediği anlaşılınca başına levyeyle vurulmuş, caniyi tırmaladığı için tırnakalarında dna'sı kalmasın diye elleri kesilmiş, sonra da caninin babası ve yancısı tarafından tanınmasın diye yakılmış, annesinin kızımı keşke silahla vursalardı da bıçakla öldürmeselerdi okadar acı çektirmeselerdi dediği katliyle ülkede infial yaratan kurbandır.

Bu bilgileri unutmak isterdim, vicdanım sızlamaktan uyku uyutmadı 2 gecedir.

şu alişanın yaptığı gündüz programındaki herkese bugün siyah giydiren, en fazla 2-3 gün sürecek olan tepkimeye sebep olan son kurbanımız.

yattığın yer cennet bahçesi olsun güzel kız.

Bir babanın feryadı aklıma her geldiğinde boğazımdaki yeni düğümün adı canım kızım Özge ve diğer çocuklarım sizler birer meleksiniz

Siz bu dünyada istedigimiz cezayi vermeyin Rabbim en agir cezalarini verecek o serefsize öbür dünya da.
Mekanin cennet olsun kardesim :(

3 gündür facebooktan twitterdan takip ediyorum her yazılanı okuyorum Özgecan hakkında..

Ablasına göre biraz daha naif yetişmiş daha çekincen bu yazılarında açıkca belli oluyor..Her 3 kelimesinden birisi 'delisin' olmuş..3 kardeşler 1 erkek kardeşi var..Annesi geçen sene kargoculuktan emekli olmuş ama kızı okusun hayalindeki iş yerini açsın diye burs parası için tekrar işe girmiş taki bu o.ç gelip hem namusuna hem canına kast edene kadar..Geçen sene tatilini İzmir'de geçirmişler ailecek..Ablası ile arkadaş gibi yetişmiş eski Türk filmlerini çok seviyorlarmış hatta ablası devamlı izlediği için birazda şikayetçi olmuş şaka ile karışık..Ablası Gülşen Bubikoğlu hayranı yine izleriz çıkarsa demiş yazısında ama izletmedi o şerefsizler şimdi bu kızın hayallerini geride kalanların acısını ne hafifletir hiç bir şey ateş yine düştüğü yeri yakıyor..

10959596_927915247219298_4935193228513346580_n.jpg

Kedici olmak gibi ortak bir yanımız varmış.
İçim tekrar burkuldu.

Bugün o yaratığın ifadesini okudum. 20 yaşındayım. Empati kurdum. Ben de bir Özgecan'ım...

Türkiye'de hunharca öldürülen bayanlardan sadece biri. Başka bir farkı yok. Çok uzatmaya da gerek yok.

Nasıl olsa bir ay sonra unutulacak ta ki bir tecavüz ve bir cinayet olana kadar.
Milletin karısına, anasına, kızına küfredenler de kadına şiddeti kınıyor.
Adaleti önce kendi içimizde yaşamalıyız.

Bi takım şerefsizlerin sözde adam olan uçkur düşkünü itlerin kurbanı olan gencecik bir kız.. Erkeği erkekliğinden adamı adamlığından utandıran cezası da üç beş sene içerde yatmak olan itlerin oldugu bir ülke de yaşamak hakkaten zor çok zor.. Gerçi itin de suçu yok hadi it it zaten peki adalet ne adalet nerde.?

Ölüm Yıldönümün de
Bu utancı tarihimizden sildiğimiz bir geleceğe umutla

1043080_620x410.jpg

Kızın resmini gördüğümde bile içim ürperiyor 1 yıl oldu özgecan hayatını kaybedeli ama ne değişti hala kadın cinayetlerinin, tecavüzlerin önüne geçilemedi

Aramızdan ayrılmasının ardından 1 yıl geçmesine rağmen, kadın cinayetleri konusunda ne yazık ki bir gelişme yaşanmamıştır.

Facebook ta profilini aratip sizde paylasimlarina baktiniz mi hiç ?
Ben arada bakıyorum.. hayatin ne kadar garip olduğunu her seferinde daha iyi anlıyorum .

İnsanlık; Bir annenin;

‘Çok acı çekmiştir kızım, keşke kurşunla öldürselerdi..’ dediği zaman bitti.

Özgecan Aslan / 11 Şubat 2015

C4Y-UZEXAAArXit.jpg

Geri