Özgecan Aslan

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Hayatının en güzel zamanin da 20 li yaşında Mersinde "kadin olarak" tek başına bindiği minibüste 4 tane iğrenç sapığın tecavuzune uğramış ve sonra yakılarak nehire atılmış dünyalar güzeli bir genç kız.

Her gün sokakta binlerce insan görünümünde ki sapikca iç gudulerini tutamayip dışa vuran henüz turu belli olmayanların kadına uyguladığı şiddet ve tecavüz de ki son noktanın adı belki de.

Bknz: kadın midir kız midir bilemem diyen
Bknz: mini etek giyene tecavüz indirimi yapan
Bknz: dekolteyi taciz sebebi sanan
Bknz: bağırmıyor diye tecavüze Rızasi var sanan

Embesillerin yaşadığı ülkede kadın olmak zor gerçekten

Özgürce gezemediğim ülkede, yönetim şeklimin ne önemi var? Bize giyinmeyi değilde keşke o oğullarına edepli olmayı ögretseler.

Allah kahretsin böyle pislikleri. Nasil kiydiniz lan bu kiza

Bu haberi okuyunca kanim dondu agladimda.
Allah islah etsin boylelerini.

Yakılmadan önce bıçaklanmıştır.
Baba oğul ne lan? Aile boyu sapık nasıl olunuyor?

Yazıklar olsun geçekten bu kadar da insan şeyinin derdine düşemez insan git parasıyla işini gör ne istediniz genç kızdan.

İnsan olamayıp, geçin bu ülkeyi, dünyada nefes alan bütün insanların en adi biçimde öldürülmesini bana yeniden dileten kadın.

Bu ne biçim midesizlik, bu ne biçim yaşam şekli, bu nasıl bir vicdansızlıktır ya. Sorsan herkes müslüman, herkes adamın dibi. Ardı arkası kesilmez Özgecan'ların. Çünkü bu ülke adil(!) bir ülke.

İdam şart bunlara. Allah rahmet eylesin sevenlerine sabir versin.

İyiki müslümanız ya Hristiyan ya da ateist bir ülke olsaydık ne olurdu acaba

Muhalefet olcm diye iyice saçmaladiniz. Bunun müslümanlikla değil insanlikla alakasi var. Burada ssorgulanması gereken din değil adalet.

En üzüldüğüm ve kınadıgım şey hakkında açık giyinmeseymiş, o saatte mnubuste ne işi varmıs haketmiş yok bilmemne diyen ve bunları diyenlerinde bayan olduğu saçma sapan insanların yorum yaptıgı yanı insanlara malzeme olan fakat bikaç yıl önce kapalı bir bayanında aynı şekılde tecavuze ugradığını yanı bu durumun herhangi birimizin basına gelebilir oldugunu idrak edemeyen bensizlere malzeme olmus zavallı bir kızcagızdır... Hakkında konusan ve konusturanların Allah ıslah versin. Çok büyük beddua değil AH ediyorum.... Haketmedi, kimse böyle bir şeyi haketmez... Ailesine ve yakınlarına Allah yar ve yardımcı olsun.

mersin ne beklıodunkı bi adana bi mersin. diyarbakırı hıc saymıyorum

"Ölsem de kurtulsam bu dünyadan" cümlesinin patolojikliğini sorgulatan, bir vahşete kurban giden genç arkadaşımız.
Psikologlar ya da psikiyatrlar şu anki dünya düzeninde ölmek istemenin hastalık olup olmadığını tekrar masaya yatirmali bence.

10923228_722976317806874_2773819176582982582_n.jpg

Bunlar nasıl insan yaa artık evdende çıkamıcaz gönül rahatlığı ile.
Çok çok üzüldüm..

Oturdum ve ablasının facebook hesabını karıştırdım ..
Kız kardeşi özgecan ile beraber yaptıklarına baktım film izlemisler. .
Konsere gitmişler. .
Beraber bir şeylere gulmusler.
Ne tuhaf bir ölüm ve ablası nisan ayında bir gönderi paylasmis. .
Küçük gizemi bilmem hatırlar misiniz?
Onu kaçırıp tecavüz etmişler sonra vahşice oldurmuslerdi..
Bu haberi paylaşıp sitem edip sizin gibiler en yakın zamanda olur diye yazmış.

Onu görünce kendimi daha bir garip hissettim hiç başımıza gelmez sandığımız dışardan baktığımız olaylar öyle bir an geliyor ki bizim başımıza geliyor

Ablasının facebook paylaşımlarini benim gibi görmek isterseniz

Beste aslan adından arayabilirsiniz :(

Beste Aslan in bir tanecik kız kardesidir. .
Artık aramızda değildir.

Rabbim ailesine sabır versin.

Hakettikleri ceza verilmediği sürece bu iğrenç ötesi durumlarla daha çok karşılasacagız. İdam falan istemiyoruz . Bunlar için ödül idam. Böylelerini hadım edeceksin. Eziyet edeceksin , öyle bir eziyet edeceksin ki 'öldürün bizi' diye yalvaracaklar.

Allah belanizi versin pislikler. Allah rahmet eylesin Ailesine sabirliklar versn insallah..

Geri