Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: "Kocam makine gibi"

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti

Oyuncu Özge Özpirinçci, YouTube’da yayımlanan “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programına konuk oldu. Hem eşi Burak Yamantürk hem de iş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.​

Oyuncu Özge Özpirinçci Sibel Arna'nın konuğu oldu. Programda oyuncu, eşinin disiplinine vurgu yaparak, “Burak makine gibi bir adam. 16 yaşından beri hep formda. Odaya girdiği anda ilgiyi çeker” ifadelerini kullandı.

Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: Kocam makine gibi - Resim: 2

Yamantürk’ün kadınların ilgisini çekmesinden rahatsız olmadığını da dile getiren Özpirinçci şunları söyledi:

Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: Kocam makine gibi - Resim: 3

“Yanımda bir kadın ona asılsa çok gülerim, keyifle izlerim. Burak bu konuları harika idare eder. Ben asla karışmam, çünkü karışmak ona da bana karışma hakkı verir”

Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: Kocam makine gibi - Resim: 4

Özge Özpirinçci programda ayrıca, rol arkadaşı Salih Bademci’ye de esprili bir göndermede bulundu.

Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: Kocam makine gibi - Resim: 5

Hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanlayan oyuncu, “Hamile değilim. Yeni projede Salih’in canına okuyacağım” diyerek dedikodulara noktayı koydu

Özge Özpirinçci'den samimi itiraflar: Kocam makine gibi - Resim: 6

Burak Yamantürk ile mutlu evliliğini sık sık dile getiren Özpirinçci, açıklamalarıyla hem eşine duyduğu güveni hem de ilişki dinamiklerini ortaya koyarak magazin gündemine oturdu.

“Yanımda bir kadın ona asılsa çok gülerim, keyifle izlerim. Burak bu konuları harika idare eder. Ben asla karışmam, çünkü karışmak ona da bana karışma hakkı verir”

Elbette eş ya da sevgili böyle durumlarda o kişi ile muhatap edilmez ve karşı tarafa sınır çizmesi gereken de hayatınızdaki kişidir ancak yine de keyifle izlenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Keyifle mi izlermiş?
Asılsa demiş gerçi, yani farazi konuşuyor. E bilmeyince sallamak kolay tabi.: )))

Kadın milletinde erkek bilinci olmaz. Saçma sapan laflar edebilirler safça. Makine lafınının yatak performansı olarak anlaşılabilecegini bilmezler. Bizim bi kadın arkadaş kocasının kendisini rahatça kaldirabildigini anlatmaya çalışırken "kocam beni kucağında hoplatıyor" demişti. Biz üç erkek kendimizi duvara vurduk gülmemek için.

Kadın milletinde erkek bilinci olmaz. Saçma sapan laflar edebilirler safça. Makine lafınının yatak performansı olarak anlaşılabilecegini bilmezler. Bizim bi kadın arkadaş kocasının kendisini rahatça kaldirabildigini anlatmaya çalışırken "kocam beni kucağında hoplatıyor" demişti. Biz üç erkek kendimizi duvara vurduk gülmemek için.
İçiniz fesat hocam biz ne yapalım

Kendine ve hayatındaki insana güven duyduğunu anlatmaya çalışsa da yanlış ifade etmiş ayrıca bu açıklamadan cesaret alıp eşini taciz etmeye çalışan birileri de olabilir.

Geri