Özelimdir-çık dışarı okuma...

Konu sahibi son olarak 3509 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin

Nazım Hikmet Ran

Neden ısrarla seni sevmediğimi vurguluyorsun ?
Tatlım ben severim çoğu zaman susarak yaparım bunu her dakika anmam ama severim sayarım.
içimde yaşarım çoğu zaman. ki sana bazen çok kızıyorum yahu her acını hüznünü belli ediyorsun valla bazen korkuyorum intihar ediyorum yazacaksın diye şayet sen bu kadar aleni üzülür ve ortaya serersen insanlar seni üzmekten çekinmez. Seni Sana sakla biraz kuzucuk yoksa insanlara seni üzmesi için izin vermiş olursun.
umarım birgün gözlerine bakarak söylerim sana seni sevdiğimi inanırsın ozaman belki :p

Serene canim ben baska konudan dolayi bana kirildin kizginsin ve sevmekten vazgectin sandim.
Ki bende seni severim unutma bunu asla... Benim icin baskalarinin ne dusundugu degil gorduklerim
onemlidir. Ve ben gordugum Sereneni severim.

Serene canim ben baska konudan dolayi bana kirildin kizginsin ve sevmekten vazgectin sandim.
Ki bende seni severim unutma bunu asla... Benim icin baskalarinin ne dusundugu degil gorduklerim
onemlidir. Ve ben gordugum Sereneni severim.

Kimin ne oldugunu ve kime nasıl davranacağımı biliyorum ben merak etme sen ve bana olan duygularınıda sana asla kızmam şahsi meselelerde çünkü fazla iyi niyetli ve çok fedakarsın olma be güzelim üzüyorlar üzülüyorum (;

Serene zaten uzuldugum icin kacasim var artik her seyden.
asiri duygusalim ben, belki de reelde akrabam felanlarim olmadigindandir
yakinlarimda. belki de yalnizligimdandir canim..

Mirage bir dolu akraban olsun samimi olmadıktan sonra ne işe yarar ki ?
Allah var güzelim onunla var oldugunda herşey daha kudretli ve güzel oluyor kullar bunu veremez sana.
Şu içinde bulundugun hayatın iyi yada kötü tadını çıkar belki ilerki zamanlarda bugünlerimizi ararız (;

Serene belki de haklisin sukretmesini bilmiyorum bazen.
belki yakinlarda olsalardi akrabalarim belki sevgi dolu olmazdim
bende onlara kizar kinci olurdum. ama sevgi doluyum insanlara
ve bu da zaman zaman yipratiyor beni malesef.

Mirage sana son sözüm ; Sevilecek insan var , sevilmeyecek insan var kimle olursa olsun tanışırken iki kere düşün , çünkü bir insan bir ömre bedel olabiliyor.. öpüldün .)

KUSURSUZ AŞK

Artık gitme demeyeceğim, zaten iyice hazırsın bu sefer.
Herşeyi yanında götür; anılarımızı, umutlarımızı, sevgimi de al belki lâzım olur.
Tek kelime etmesem diyorum, ama etmeliyim, sana bilmediğin bir şeyden
bahsetmeliyim; kendimden. Evet, onca zaman tanıdığını sandığın benden.
Hırçın yanımı gördün daha çok, oysa öyle uysal bir çocukmuşum ki.
Neydi beni zaman zaman hoyrat yapan?
Sanırım, düşünmedin.
Birini ayrı tutsam da renklerin hepsini sevdim, mevsimleri de.
Aslında çok şey var sevdiğim,
kavgalar ve savaşlar dışında bir de niye olursa olsun vedalaşma anları,
İsterdim ki uyumlu halimi yaşasaydın daima ama bana hep vurgun
saatlerinde geldin, ya da sen vurdun.
Uzaklara bakardım uysal çocukluğumda içimde dolmayan derin boşluğumla,
denizden gelecek bir gemi bekledim durdum,
sonra yıldızlara baktım yıllarca ve sen sandığım bir yıldıza.
Kadınlar, erkekler, çocuklar ve şehirler tanıdım, çoğunu da sevdim.
Aşklarım da oldu, hem de uğruna ölebileceğim aşklar, ama en çok seni sevdim.
Ve şimdi gidiyorsun, evet git içimdeki melek sana dua edecek.
Sanırım kahrolmayacağım bu veda sahnesine - senin baban öldü mü?
Bu gidiş ölümden beter olamaz.
Hangisi doğru bilmiyorum,
Seni uğurlayıp öylece kalmak mı?
Yoksa, benim uyumamı bekleyip gitmen, benim de sensiz sabaha uyanmam mı?
Bence şimdi git, hayır gitme! Yani git de önce üstümü ört, ben uzanayım şöyle, ışığı kapat ve git.
Hayır hayır gitme!
Yani git de ışığı yak git, ben karanlıktan korkuyorum da!
Hem sensizlik hem karanlık bu kadarı fazla.
Üstümü de örtme bu şevkat de fazla, ışıkların hepsi açık olsun.
İçim burkuluyor sen nasıl gidersen git.
Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son kez.
Seni seviyorum.
Sen giderken ben içimden haykıracağım 'kusursuz bir aşktı bu' diye.
Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum...

Yine de tanıdı gönlüm yaşadı
Bir kusursuz aşk büyüttüm sana pişman değilim

Her akşam vaktinde bu gönül üzülür
Hüzünle dolar seni düşünür
Şimdi çok uzakta kimbilir neredesin
Geri dön ya da dönme ben sendeyim...

“Kal” deseydin, kalirdim…Demedin oysa… Kuru bir “bitmesin”den baska hicbir sey demedin. Oyle kuru, oyle soguk, oyle uzakti ki ondaki anlam! Bu kadar kolay miydi hersey, bu kadar yakin miydik ucuruma? Savunmayacak miydin sevgimizi? “Kal” diye haykirmayacak miydin ardimdan?
Dusundugum bu degildi…Hayal ettiklerim, beklediklerim baskaydi senden…Mucadele beklemistim oysa yelkensiz olan gemimizi kiyiya ulastiririz sanmistim…Kiyiya ulastirirsin sanmistim.. Oysa onu denizin ortasinda , savunmasiz birakmama goz yumdun..
Bu kadar yipratici olamazsin…
Oysa bir anlam olmaliydi yasadiklarimizda! Paylasilan duygularin bir anlami olmaliydi..Yuregimdeki martilarin bir anlami olmaliydi. Beynimizdeki melodilerin, aramizdaki cekimin, gecen aksamki sohbetin bir anlami olmaliydi. Duygularimizin bir anlami olmaliydi…

Yuregimizdeki tum MARTILARI ucurdun simdi… Hangi yone gittiler bilmiyorum, geri donerler mi bilmiyorum… Dunya bosaldi mi ne? Neden bu kadar sessizlesti birden yasam, neden artik parlamiyor yakamozlar gozlerimde, neden artik ruzgar esmiyor… Her sey seninle mi kaldi yoksa… Mantigim, mantigimi bana birak lutfen ona ihtiyacim var. Bazi seyleri anlamak icin ona ihtiyacim var….
Evet! Ben istedim ayriligi, cikmaz yollara yonelen bendim, kucaginda bir yigin noktayla karsina cikan bendim…Kahretsin! Bunu neden yaptigimi bilmiyorum.. Ve… Senin buna nasil goz yumdugunu.. Tipki… Balkondaki akasyalari sularken, fazla sudan dolayi sararacaklarini bilmedigim gibi…Su onun icin hayat olmaliydi oysa.. Ve sen de benim tutunacak dalim!
Bazi seyler vardi aramizda biliyorsun, olmamasi gereken ama daima var olan. Farkli uclardaydik seninle, farkli mevsimleri seviyorduk, farkli zamanlarda… Sen buyuk firtinalara vardin, bense lodostan bile urkuyordum…Oysa basardigimiz seyler vardi her seye ragmen, daha dogrusu oyle saniyordum….Binlerce yildiz arasinda, ayin guzelligini gosterebilmekti tek amacim…Yildizlari sondurmekti…Sorunlari yok etmekti…
“Bitti” deyisim oylesine bir seydi, oylesine siradan, sakaciktan… “Hayir” demeliydin! Hatta kiyametler koparmaliydin yuregimde, hendekler acmaliydin yoluma, gidemeyeyim diye… Sahip cikmaliydin, gozlerimdeki ay’a, sevgimiz diye… Beni yolumdan alakoymaliydin… “Kal” demeliydin… Oysa demedin…
Belki de senin ciceklerin coktan solmustu ve ben akasyalari kisin yasatmaya calismakla hata etmisim… Belki boylesi daha iyi oldu… “Kal” deseydin kalirdim… Hem de seve seve kalirdim. Martilarla kalirdim, yakamozlarla kalirdim. Demedin oysa!
Bilir misin?… Kac ciglik olup yikildi yuregim giderken… Bilir misin?… Nasil bir cana hasretti yuregim, yolumdan dondurecek… Bilir misin?… Nasil zor oldu, ardima bakmadan cekip gitmek…
“KAL” desen kalacaktim… DEMEDIN OYSA!…

tK2up2F.jpg

Sayfa hayırlı olsun özelmiş ama ben girdim sayfana(: :sana:

Geceyi indirdim avuçlarına
Sökmek için yıldızları..

Gunaydin gunluk.
Dun dogum gunumdu. Oyle anlamli oyle guzel gecti ki. Oysa ben aglamagi planlamistim.
Tam 14 kiz misafirim vardi.Aklima bile gelmezdi gelecekleri benim mutlulugum icin cabalayacaklari.
Neler yaptilar benimcin bi gorseler. O benden gidince yuzumun tebessumunu de goturdu gitti. Ama
bazi kisiler cok ugrasiyor o tebessum geri gelsin diye. Bi ara hatta oyle seyler yaptilar ki duygulandim aglayacaktim mutluluktan. Eski tebessumum ne zaman doner gunluk. Oyle ihtiyacim var ki beni cidden guldure bilen birisine..Geri getirsinler nesemi ihtiyacim var ona...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri