özeleştiri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@NiL` keşke sana yazılmış özel bir mesajı genel ortam içinde paylaşmasaydın .. Kim olduğunu tahmin ettiğim bu arkadaş düşüncelerini seninle paylaşmış, eğer genelde paylaşmayı isteseydi buraya yazardı ..
Ben ayzsam inanmayacaksınız belki buna benzer büsür pm alıyorum lütfen kendinizi bi sorgulayın eksen ben senden şahsıma bir aşağılama duymadım ima edecek bir sözde senin gibi bir kaç arkadaş daha var seviyesi adam gibi olan.Eğitim şart diyorlar evet eğitimin yanında ciddiyet ve insanlıkta şart

@EmRe ya da diğer yöneticiler
Rica ederim şu normal tartışmayı 0-6 yaş kavgasına çevirenleri görmezden gelmezseniz seviniz. Bu ne arkadaş.
Kendimize eleştiri yapıyoruz ona bile satasiyorlar
Acaba bu sataşmayı başlatan kim oldu sen ve arkadaşınmı yazdığım yorumlara hemen zıplamazsanız koloni halinde bişey olmayacak .Yaşına göre davran madem yada aldığın eğitime göre dalgayı ve eğlenceyi yerine göre yap ama benim üzerimden değil şimdimi ciddiyete döktünüz konuyu.

kesim kucakladığı falan yok nefret söylemleri, ayrıştırmalar, %50 söylemleri bölebildiği kadar böldü. insanlar bunu güç simgesi olarak algıladı climax'ın da dediği gibi.

Ben kucaklayan dan bahsetmiyorum zaten. Misal ilk balkon konuşmasında çok ikna ediciydi hatırlıyor musun?

Sonra Alevilik mevzusunu hatırla. K.k na karsi kamuoyu onunde bunu kullanmıştı.

sevgili yüksel, uzun zamandır forumda takip ediyorum seni. inanılmaz bir insansın. o bakışın, o uzaktan süzüşün beni bitirdi. diğerlerini de takip ediyorum ama hiçbiri bir yüksel değil. bunu defalarca forumda dile getirdim ancak kimse anlamadı beni, o yüzden pm ile bildirmek istedim.

bu da bana gelmiş bir pm. kızlar gördüğünüz gibi insanlar bunları yazmaktan çekinip özelden atıyor. lütfen biraz daha dikkatli olup sarkıntılık etmeyin bana.

%50'yi pm de zor tutuyoruz :S

iki dakika şurda konuşturmadın be kadın ne çene varmış ya

ahmadinejad%20twn%202010.jpg

the best özeleştiri ever

birader özeleştiri ne demek biliyo musun xd

Kırmızılı grup bunu beğenmiş hahajajajaja

Nil konuyu okuyor kaçın. ..

beyler sessizlik nil 9 sekmede özeleştirinin anlamını araştırıyor chrome kastı birazdan yazar
Bunları yazacaksınız sataşacaksınız Nilden susmasını isteyeceksiniz önce kendinize başka bir eğlence bulun sonra bana sus dein.

O kadar tartıştık kimse şu kızı susturamadi ya helal olsun

Başka bi konu olsa yöneticiler gelir konular kilitlenirdi.
Cevabı silindigi halde uzatıyor.

Vay Arkadaş. .

Önce sataşın sonra susturmaya çalışın.Sen bana şu kız diye hitap edeemzsin seni sustabiliyorlarmıki hani muhatap olmayacaktın sen benimle ne oldu bir günmü dayanabildin ancak niye hakkımda yorum yapmaya başladın gene sen eline sahip olursan bana sataşmazsan benden sana asla laf gelmez bunu bil

Sen konu ya yazana kadar herşey gayet iyiydi ya konu ile ilgili yaz ya da yazma o bahsettiğin edep in birazini kullan yeter.

Ben susuyorum hala gelmiş konuya yazıyor bidi bidi konuşuyorsun yeter yahu. Eziklik psikolojisi bu başka birşey değil. Tıp böyle açıklıyor.

Yok millet mesaj atıyor mus
Yok eğitimsiz yok bilmem ne
Sen konuya dair adam akıllı mesaj Attın da biz mi senle dalga geçtik?

Iki dk sus ya cevabını siliyorlar hala yazıyorsun neyin peşinde sin?

Ve su dk dan itibaren yuksel ben feveran ya da konuda ki diğer arkadaşlar başka konularda tartıştığımız da da aynı duyarlılığı bekliyoruz yönetici arkadaşlardan.
Uzatmak bile bile cevaplarimiz silinmesin konu kilitlenmesin lütfen. Trolluk başka birşey değil.

sen konu ya yazana kadar herşey gayet iyiydi ya konu ile ilgili yaz ya da yazma o bahsettiğin edep in birazini kullan yeter.

Ben susuyorum hala gelmiş konuya yazıyor bidi bidi konuşuyorsun yeter yahu. Eziklik psikolojisi bu başka birşey değil. Tıp böyle açıklıyor.
neden konuya cvp yazma yada yorum yapma hakkı sadece sana ve arkadaşlarınamı ait bu forumda.edebim seni alakadar etmez edebim sana yada gördüklerime susmamada engel değil hala aşağılamaya devam et sen kötü söz sahibine aittir aynen sana iade ediyorum

neden konuya cvp yazma yada yorum yapma hakkı sadece sana ve arkadaşlarınamı ait bu forumda.edebim seni alakadar etmez edebim sana yada gördüklerime susmamada engel değil hala aşağılamaya devam et sen kötü söz sahibine aittir aynen sana iade ediyorum

Gelip konu dışı benimle ilgili yazarsan ilgilendirir.

Yok millet mesaj atıyor mus
Yok eğitimsiz yok bilmem ne
Sen konuya dair adam akıllı mesaj Attın da biz mi senle dalga geçtik?

Iki dk sus ya cevabını siliyorlar hala yazıyorsun neyin peşinde sin?
sanane adam akıllı yada değil seni ilgilendiriyormu bende senin yazdıklarını adam akıllı bulmuyorum senle alaymı ediyorum okuyup geciorum sende oku ve gec bu forum sadece size ait değil ben 6 senedir bu sitedeyim

E pes:) peki nil .

Evet senin baban benim babamı döver.

NiL cevabını sildiğimiz halde yazıyorsun. şu dakikadan itibaren Maria puder sende nil ile ilgili tek kelime etme bu forumda lütfen.

Önceki tartışmaları pek bilmiyorum ama tartışma buradaki mesajdan başlamış gördüğüm kadarıyla.

Bir kere daha gördükki halk kendine cahil diyenleri iktidar yapmayacak kadar zeki,''koyun'' diyenleri kırmayacak kadar yardım severdir.Benim özeleştirimde şu olacak insanları aşağılamayı bırakarak başlayabilirsiniz yeni baştan belki o zaman hedeflerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Hepsine de olmasa da büyük çoğunluğuna ben de katılıyorım.
Kendi siyasetsizliğini halk aptal, cahil diye yorumlayanların kim olduğu apaçık ortada. Ben de benzer şeyleri söylüyorum:
Halka tepeden bakan, herşeyi en iyi ben bilirim diyen elitist CHP zihniyeti ne zaman halka aptal, cahil veya koyun demeyi bırakırsa o zaman bir adım daha yol alabilir.
Cumhuriyet ilkelerinden yoksun bir cumhuriyet, halktan kopuk bir halk, fikir kulübüne dönmüş bir parti. Evet tam da bu: "Cumhuriyet" "Halk" "Partisi"

Önceki tartışmaları pek bilmiyorum ama tartışma buradaki mesajdan başlamış gördüğüm kadarıyla.

Hepsine de olmasa da büyük çoğunluğuna ben de katılıyorım.
Kendi siyasetsizliğini halk aptal, cahil diye yorumlayanların kim olduğu apaçık ortada. Ben de benzer şeyleri söylüyorum:
Halka tepeden bakan, herşeyi en iyi ben bilirim diyen elitist CHP zihniyeti ne zaman halka aptal, cahil veya koyun demeyi bırakırsa o zaman bir adım daha yol alabilir.
Cumhuriyet ilkelerinden yoksun bir cumhuriyet, halktan kopuk bir halk, fikir kulübüne dönmüş bir parti. Evet tam da bu: "Cumhuriyet" "Halk" "Partisi"
Ben hayatım boyunca ne kimsenin inancına inandığına müdahale ettim nede inançları düşünceleri için kimseyi dışladım ama burada ne zaman bişr yorum yazsam ya isim verilmeden yorum yapıldı yada direk isim yazılarak şahsıma hakarete dalga ve eglenceye kadar ileri gidildi.Çoğunşuğu müslüman bir ülkede sen oy veren o kesime koyun dersen ezik derken çoban dersen nasıl iktidar olacaksın önce insanları samimiyetine inandıracaksın eşitlik göstereceksin sonra oy bekleyeceksin tamda oonu demek istedim Hacı anladığın ve cesaretin için tşk ederim senin seviyen zaten tartışılmaz.

Geri