feveran
Gümüş Üye
Keske biz münazara ya katilsaydik:p
biz içimizde hep böyle tartışıyoruz da bizi bozanlar belli xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keske biz münazara ya katilsaydik:p
biz içimizde hep böyle tartışıyoruz da bizi bozanlar belli xd
Bir kere daha gördükki halk kendine cahil diyenleri iktidar yapmayacak kadar zeki,''koyun'' diyenleri kırmayacak kadar yardım severdir.Benim özeleştirimde şu olacak insanları aşağılamayı bırakarak başlayabilirsiniz yeni baştan belki o zaman hedeflerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.
Tartışmasını bilenle tartışırim.
ben o yüzden işi geyiğe vurdum şu an :S
Benim özeleştirimde şu olacak insanları aşağılamayı bırakarak başlayabilirsiniz
the best özeleştiri ever
birader özeleştiri ne demek biliyo musun xd
Yapma bunu bana yapma
Sana seviyom. (Sözlükte öğrendim la)
the best özeleştiri ever
Cli, ALLAH aşkına bir daha uzun bir yazı yazarken paragraflar atmayı unutma .. Okuyana kadar akla akepeyi seçtim![]()
İçeriğe gelince, bu milletin başıboşluğuna yapacak öz eleştirim bile olmaz .. Bunlara öz eleştiri yapsan " koyduk mu bak nasıl da içleniyor " diye sevinen bir sürü tek hücreli canlı çıkar ..
Bize şu saatten sonra her şey müstehak ..
aga senin de en büyük hayranınım adam gibi adamsın
EyvaALLAH kardeşim .. Yürüyüşlerimiz farklı olsa da yolumuz Hak yolu olsun yeter ..
Yo siz bilirsiniz sadece herşeyi.the best özeleştiri ever
Benimle birlikte 9 farklı kişiden 25 tane mesaj var ve sadece 1 tanesi AKP'li. Bu da seviye yükseldikçe ortalıkta gözükmeyen AKP'li tezini destekliyor.
Pc de yoktum .Yazıklar olsun sen ve senin gibi düşünen herkese .Kendini çok bilmiş sanıyorsun değilmi.Hepinizi Allaha havale diyorum işte tek yaptığınız şey .beyler sessizlik nil 9 sekmede özeleştirinin anlamını araştırıyor chrome kastı birazdan yazar
bazen ben mi yanlış taraftayım diye düşünüyor insanCli, ALLAH aşkına bir daha uzun bir yazı yazarken paragraflar atmayı unutma .. Okuyana kadar akla akepeyi seçtim![]()
İçeriğe gelince, bu milletin başıboşluğuna yapacak öz eleştirim bile olmaz .. Bunlara öz eleştiri yapsan " koyduk mu bak nasıl da içleniyor " diye sevinen bir sürü tek hücreli canlı çıkar ..
Bize şu saatten sonra her şey müstehak ..
Yo siz bilirsiniz sadece herşeyi.