özeleştiri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir kere daha gördükki halk kendine cahil diyenleri iktidar yapmayacak kadar zeki,''koyun'' diyenleri kırmayacak kadar yardım severdir.Benim özeleştirimde şu olacak insanları aşağılamayı bırakarak başlayabilirsiniz yeni baştan belki o zaman hedeflerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Ha burada feveran ciim la tartışırken sana cevap yazamadım ama bunu söyleyen ac ta gozunu bak; millete capulcu diyen Başbakana sahip.

Valla ben egemen ölürse nekrofili olacağım nil ciim haberin olsun.

Insanlari aşağılamam hak edeni assagilarim.

Benimle birlikte 9 farklı kişiden 25 tane mesaj var ve sadece 1 tanesi AKP'li. Bu da seviye yükseldikçe ortalıkta gözükmeyen AKP'li tezini destekliyor.

(sataşma var)
(saldırabilirsiniz)
(forumu meclis gibi kullanma)

Cli, ALLAH aşkına bir daha uzun bir yazı yazarken paragraflar atmayı unutma .. Okuyana kadar akla akepeyi seçtim :)
İçeriğe gelince, bu milletin başıboşluğuna yapacak öz eleştirim bile olmaz .. Bunlara öz eleştiri yapsan " koyduk mu bak nasıl da içleniyor " diye sevinen bir sürü tek hücreli canlı çıkar ..

Bize şu saatten sonra her şey müstehak ..

Cli, ALLAH aşkına bir daha uzun bir yazı yazarken paragraflar atmayı unutma .. Okuyana kadar akla akepeyi seçtim :)
İçeriğe gelince, bu milletin başıboşluğuna yapacak öz eleştirim bile olmaz .. Bunlara öz eleştiri yapsan " koyduk mu bak nasıl da içleniyor " diye sevinen bir sürü tek hücreli canlı çıkar ..

aga senin de en büyük hayranınım adam gibi adamsın

beyler sessizlik nil 9 sekmede özeleştirinin anlamını araştırıyor chrome kastı birazdan yazar

bazen ben mi yanlış taraftayım diye düşünüyor insan
acaba hastalıklı olan biz miyiz..
resmen bir kabus.hani zombi filmleri olur ya.mahallede üç beş kişi ısırılmamış ve dönüşturulememiştir. Ama artık umutları kalmayınca bir tanesi arkadaşlarına döner ve "artık yoruldum" der ve saklandıkları evden çıkar ve zombilerin kendisini ısırmasına izin verir.öyle bir psikoloji işte benimkisi

Yo siz bilirsiniz sadece herşeyi.

ya adamlar nerde hata yaptıklarını tartışıp fikir alışverişinde bulunuyolar. ben seviyesiz bi insanım, ben bile dalıp bozmak istemedim pek fazla. sen hanım hanımcık bi kızsın yakışıyo mu?

Geri