Özelden Yürümek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Özelde konuşalan iki kişi arasında kalmıyorsa bir kişi bunu bozuyorsa utansın köşe de bir yerde. (:
Özelden yazmasının sebebi illa yürümek değildir.Normal konuştuğunda bile yürüdü olarak algılayan çok.
Zamanında @HeavenLy ve beni sevgili yapan taraflar gibi.
İnsanları anlamak zor.

Çokta fifi
shades_smile.gif
sen ilk günden beri kardeşim diye hitap ettiğim insandın hala da öylesin kim ne halt düşünürse düşünsün yavru ceylan

Biraz da kişinin karakterinden, daha doğrusu tavırlarından cesaret alıp yavşayadabilirler tabi.
Yani diyeceğim, hırsızın hiç mi suçu yok..

Sırf nasıl oluyor diye birine yürümek istiyorum :T:

özelden yediin hurmalar bi yerlerini tırmalar şekerim :)))))

Yürüyorum, koşuyorum valla ne bileyim ben konuşuyorum :D Daha sevgilim olmadı forumda nedense :D
Yürümüyorum diyenlerin hepsi çıktı, bi ben bulamadım. Hani çirkin de değiliz bilemedim ki

Nixie bi açıklık getir buna :D
Sana yürüdüm sen de yürüdün mü bana :D

ç............................ç

Mesela ben :D Özelde çok farklıyımdır değil mi ? :D

:haha::haha::haha:

Yürüdüğün yollar ne hale geldi la:haha: Ay kopasım geldi, az sonra geliyorum koşmaya :asd::asd:

Yürüyorum, koşuyorum valla ne bileyim ben konuşuyorum :D Daha sevgilim olmadı forumda nedense :D
Yürümüyorum diyenlerin hepsi çıktı, bi ben bulamadım. Hani çirkin de değiliz bilemedim ki

Nixie bi açıklık getir buna :D
Sana yürüdüm sen de yürüdün mü bana :D

ç............................ç

:haha::haha::haha:

Yürüdüğün yollar ne hale geldi la:haha: Ay kopasım geldi, az sonra geliyorum koşmaya :asd::asd:
ben üye olduğumda ilk sana pm atmıştım yürüyormuydum hatırlamıyorum :D

uluorta nasıl yürünür konusu açıp milleti bilgilendirmedikleri sürece özelden yürüyenler hep bir kambur olarak forumlarda yaşayacaktır.düşünsenize biri kıza açıldı ulu orta ve kızdan hoşlanan diğer erif ve erkekden hoşlanan diğer 3. sahıslarda olaya dahil olup.......

-ulan bende hoşlanıodum o kızdan hayvan erif kimsin lan sen diye adama mesaj atıcak pm den onun ardından aslında ondan hoşlanan kızda seni döverim mesajı atan adamdan hoşlanıo olup ona mesaj atıcak neden o kıza asılıosun falan sonra forumun ayaklı gazeteleri gidip kankilerine durumu başka başka anlatıcak onlarda konu içlerinde laf sokmak ve espiritül olmak için laf çarpacaklar forumu tozbulutu kaplıcak göz gözü görmücek sonra piyasaya subliminal yürüyen adamlar çıkıcak ve birbirine açılan insanların aralarına giricekler dil çıkaran pembesuratlı smile eşliğinde iltifat edicekler bunu gören ve asılıp kızı alan cengaver sen ne ayaksın diğip kavga çıkarıcak oda ben bişi yapmadım dicek naif karaktere büründüklerinden oooooooooowoooww

buda bir teoridir özelden yürüyenler için ve evet türk erkeği bulduğu her özelden ulaşma nimetlerini kullanmayla endekslidir hiç birşey yoksa bile hatunun profili bulmak için googleye yazar o derece ağırlaştırılmış manyaklar vardır forum onlar için realde bayanlarla konuşmaktan ve özgüven eksikliğinden dolayı bir kaçıştır umut yolculuğudur her online olduklarında

Ben, "özelimi kapattım :hö:" modunda dolananların hastasıyım. lsdjfk

Geri