Özel üyelerin özelliği

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
madem alacaktiniz neden verdiniz ulan dedigim uyelik **Spam/Adversiting**

Kerametin renkte olmadığının en büyük kanıtı bence :honk:

Ya ben çok saçma buluyorum. Yönetici olur mod olur admin olur hadi onları bir nebze anlarım da özel üyelik nedir aga, bu ikilik neden hepimiz sıradan userız işte neyin afrası tafrası bu :honk:

Statü farkıyla kontamine bi hayatta yaşarken sanalda da bunu yaratmaya çalışma mantığını anlamıyorum :honk:
Ayrıca herkes özel üye ne özelliği kaldıysa artık :honk:

Beş senelik üyeyim çeşitli bahanelerle silindi özel üyeliğim çok kavgacıymışım tartışıyormuşum(5 senede bir kez dahi banlanmamış birisi ne kadar kavgacı tartışmacı olunur onun kararınıda size bırakıyorum) :) Buraya sadakatimi bir ben bilirim renkler umurumda değil adil olunsun yeter.

#9 katılıyorum .p
ne versinler nede geri alsınlar iyi böyle.

çevrimiçi üyelerin hangi konuda olduklarını görmek, kişisel sayfanı kilitlemek. başka bir halta yaramıyor. göze batan, sivrilen üyeler gaz vermek amacıyla, özel üyelikle ödüllendirilir ;d

Ben üyeyim ama özel değilim sanırım, şu an farkettim :D

Ben kendimi hîç özel biri olarak görmediğim için özel üye de olmayayım ;) Sıradan kendi halinde bir adam sıradan bir üye olmaya razıyım. Bütün haklarım isteyene gitsin ;)

özeldirler
onursallar onurludur
maviler candır

Mrb zavallı maviler. (Puro içen gözlüklü imoji)

Dipçe; mavi olduğumda bu postumu alıntı yapıp yüzüme vuracak üyenin şeytanlığından sana sığınıyorum ya Rabbel alemin.

Mavi mavi masmavi morların sonraki rengii.

Benden üstün olamadılar :/

karma sizinle maviler
daha ne olsun

Kendi çapında özel. Güya forumun VIP'si gibi bir şey. Uçaklardaki First Class gibi de düşünülebilir.

Geri