Mihri
Gümüş Üye
Emektar üye ve özel üye ayrı ya
Birleştirirler. İşlerine gelsin yeter.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emektar üye ve özel üye ayrı ya
sa...bır
Bazen istemiyorlar o rankı. O zamanlarda özelliyoruz.Sanırım bunun için emektar üyelik var
swat:Tamda @fjkls yi yazacaktım gereken uygulanmıs.
Yönetimde Kürt var. Geçenlerde Run paylasmıstı.
Ekli dosyayı görüntüle 118015
Tıpkı @Karga nın dediği gibi yönetimde bulunan abinin durumu )
acaba bir kürt üye özel üye olabilirmi. Ama arkadas savunmanın ve yakın cevrenin durumuna bakarsak sanmam .
swat:
yönetimde fahri kürt var zaten. hem yönetime hem özel üyeliğe kürt almak fazla olur.
Benden bahsediyor…Tartışmalı olan kriter ; Forumda uzun süredir aktif olup foruma emek veren toksikliği az kendince yazıp çizen üyeler. (Subjektif kıstas)
Yani sen meselam bilmem kaç kişi için çok özelsin ya, ama Nick altı özel yazmıyo ya !sen gece gece ne yaşadın yavrum?
Beni mi? Jfjfjfjne ara özel üyeliği de ona buna IRK a bağladınız arkadaş, lahmacun yerken aklıma gelenleri ekliyom işte ama bir kişiyi çok sarhoşken ekledim xdxdxdxd
Nasıl ya…. Sayın başkan,biz seni böyle bi ortamda karar veriyor sanıyorduk… lahmacun yerken aklına gelmek nedir….ne ara özel üyeliği de ona buna IRK a bağladınız arkadaş, lahmacun yerken aklıma gelenleri ekliyom işte ama bir kişiyi çok sarhoşken ekledim xdxdxdxd

haklı bir isyan size katılıyorum anna hanım:=)Nasıl ya…. Sayın başkan,biz seni böyle bi ortamda karar veriyor sanıyorduk… lahmacun yerken aklına gelmek nedir….
Arkadaşlar bu duruma tepki göstermeli….. profil falan karartın…..
Ekli dosyayı görüntüle 118076
Ben gözümde canlandıramadım chatgptden destek istedim. Papa lahmacun yerken dedim dini figürleri alaycı tasvir edemiyoruz dedi. Anca bunu verdi
Ekli dosyayı görüntüle 118077