Özel Üniversite Öğrencileri

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Babam sağolsun denilen olaydır.
Genelde bir vakıf üniversitesinde okuduğunu söylediğinde, insanların aylık ne kadar veriyorsun sorularına maruz kalınan durumdur.

[DAILYMOTION]x1m4c8i_tiki-kizlar-nasil-konusur_fun[/DAILYMOTION]

bilkent'li kendisi.

aile zengindir , öğrenci istediği yeri kazanamamistir yada cabalamamistir verir parayi okur istediği bölümü :p

İl dışında, aileden uzakta, devlet üniversitesinde, arkadaşlarıyla beraber yeri gelince aç uyumanın tadını asla anlayamayacak olan öğrencidir.

Sosyal ve kültürel aktivite olarak hep zengindir üniversitesi. Bazılarının hocaları da çok iyi oluyor.

Hocalarin ilgisi zaten size okudugunuz o 4-5 yil boyunca iyi ki dedirtecek.

Seneliği en az 20 binden 5 yıl okusa 100 bin eder. Mezun olunca bi işe girse aylık 1,5-2 bin alacaktır. O 100 binle bi iş yeri açsa daha iyidir.
(Zenginin malı-züğürtün çenesi ilişkisi.)

Adeta bir kolej paralı lise de okuyormus gibi geliyor bana nedense. Ve gördüklerim in bir çoğu da ego dan oluşmuştur.

Yaşasın devlet Üniversitesi.

Söylenir Durulur eğitimi.

Çokca giden var çevremde. Henüz haklarında kötü duymadım.

öğrencilerine gelirsek hazırcılar birazcık.

çok önyargılı insan var çoook. ben de devlet üniversitesinde okuyorum. vakıfta olup burslu okuyan benden daha başarılı arkadaşlarım var. donanım ve aktiviteleri bizden daha iyi. uzanamadık diye pis demeyelim ^^

Ozelde okuyanlarin ( özellikle Kıbrıs' ta okuyanlarin) % 80 bitirsede açıkta kaldığı icin buyutmeye gerek yok.Hem belki yaşı gidiyor biryerlerden tutunmak istiyordur yargilamamak lazim.

Niye bu kadar dışlamışlar ki özel üniversite öğrencilerini, ön yargı kötü şey.

Kimisi babadan zengin olur kimisi banka kredisi ile.. Mezun olunca da asgari ücretle işe girerler üniversiteye benzemez işe girmek..

burslu okuyanlarının yerinde olmak istemediğim durum, hem zekisin hem ezik muamelesi görüyosun :T:

*Bilkent,Başkent,TOBB,Sabancı,Koç öğrencileridir.

*Burslu okuyanlarının zekasına hayranım..

Geri