Özel numara ararsa ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

Özel numara ararsa ne yaparsınız?

• Açarım

Kullanılan: 1 11.1%
  • Açmam

Kullanılan: 3 33.3%
  • Özel numaraya kapalıyım.

Kullanılan: 5 55.6%
  • Diğer;

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Aramizda gizli sakli yok buradan da doğrudan söyleyebilirsin. Genelde sahtekarlar özel numaradan ariyor, sen sahtekar değilsin. O halde buradan söyle ve kurtul.
Özel bir konu olduğu için buradan paylaşmam biraz sakıncalı. Biliyorsun neler olmuş.

Ogretmenin biri bizi böyle alistirdigi icin, aninda acarim. Pavlovun kopegi gibi sartlandim. Ozel numara acilmalidir, acil durumdur..

Özel değilse rahatsız etmeyin derim ilk önce baktım genel kapatırım gerçekten özel ise devam eder buyurun sizi dinliyorum derim.

Biri de dememiş ki özel numara arama kaldı mı.
Kaldı mı ben bilmiyorum

Sakıncalı olan konu değil. Konu özele giriyor. Sakıncalı olan ortam.
Ortam artık sağlam, kötü niyetliler hemen yakalanıyor. Sen söyle bişey olmaz. Çok çekiniyorsan şifreli yaz önceleri yaptığımız gibi. Mesela yeşil biber yaz ve bunu sadece sen ve ben anlarım. Hadi canım uzatma artık.

Biri de dememiş ki özel numara arama kaldı mı.
Kaldı mı ben bilmiyorum
Kalmadı bence de çok uzun yıllardır özel numaradan arama gelmedi hiç iletişim kurmak isteyenler artık farklı yöntemlere başvuruyorlar fake sosyal medya hesapları gibi

Şimdi 800'lü numaralar var. Benimle tanışmak istiyorlar. Annem açma diyor.

Öyle deme.
Bu numara hangi şehirde en çok hangi mağazada satıldığından tut, faturalarda kayıtlı isimlerden adresini ve banka hesabını dahi bulurlar.
Bulamazlar korkma ben hep nakit ödüyorum. Şimdi biliyon ayakkabı numaramı, hediyemi göndereceksin? Markalı olsun ama.

Fatura kesmiyorlar mı?
Özel yerden alıyorum, faturasız. Bende 300 bin tane 1 $ lar var, sümüklünün deposu benden sorumluydu. Darbe gecesi yürüttüm o kadarını ve sonra ver elini Avrupa. Onlar AKP aldı zannediyorlar. Nakit harcıyorum arada bir. Zaten tüm masraflar Alman devletinden, arada bir kendim harcıyorum ama bitmiyor maşallah.
Ben senin gibi saflık yapmadım, sen biat ettin, sümüklünün elini bile öptün ama ben onları soydum dkfjggk.

kızlar normal numaradan arayın
arada laflayalım

En son MÖ aranmışımdır. Yaprak kapatan hayvansı emojisi :))) Gizli numara ne ya ? Çivi yazısı bulundu :))

Geri