Özel mesajlarını hiç silmeyen üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Ne olur ne olmaz diye saklayanlar olabilir.
Hatıra işte dursun ne olacak diyenler de vardır.
- ben düzenli olarak silerim.

eskiden anı olarak gelirdi gerçi bir süre sonra yine silerdim mecburiyetten... (doluluk) ama şimdi silerim. (sanki çok varmış gibi.... )

Ben bu galiba

eskiden mesaj kutuları doldu uyarıları vardı, yine ilmi ve irfanı, teknolojiyi ayaklarınıza sererek sınırsız mesajlaşılabilen xenforo sistemini kurduk... ay pardon ben kurmamıştım. neyse işte eskiden dolunca siliyordum da, bu forumda daha hiç silmedim. bi anlam ifade ettiğinden ya da koz olarak kullanacak bir şey olduğundan da değil, uğraşmadım. bi de bu xenforo bi garip siliniyor, konuşmadan çıkıyorsun bi şeyler yapıyorsun tam anlayamadım.

Bağlantıyı kopartmak istemediği içindir. dm kapalı olsa bile daha önce ö. mesaj yazılmışsa o mesaj üzerinden o kişiyle konuşulabilir. Sohbeti sonlandır (dm den ayrıl) var ama sohbeti tamamen sil olayı var mı ben de bilmiyorum.

wp mesajlarını bile belli aralıklarla siliyorum ben. iş maillerimi ve mesajlarımı silmem bir tek. onun dışında silerim.

Siliyorum hep saklamıyorum.

Profil mesajlari tuhaf. Arada guncellemek lazim. Yoksa ben bununla nasil konusmusum tam malmisim diyebiliyorsunuz.

Hepsi saklı
zamanı gelince tokat gibi yüzlerine vuracağim insanlar var.

Ben whatsapp’ta bile silerim. Alışkanlık olmuş artık…

Geri