özel mesajlar okunuyor efsanesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
mesaj bölümünü çok nadir kullanıyorum,genelde kapalı.
okunmasının bana bir zararı yok ancak okunuyorsa,okuyan kişinin hasta ruhlu olduğunu düşünürüm.

11 aylik hamileyim.
Ama kime diyorum.
Okudunuz tabiki.

Bunu kesin hatundan telefon almak isteyen biri çıkarmıştır benden duymuş olmada özel mesajlar okunuyormuş acaba whatsapamı geçsek diye.. .p

Eger okunuyorsa larinin burnunu her acidan cektigi fotolari adminler görmüştür ve
sanirim bu yuzden tek aktif olan murat adminin ortadan kaybolusunun sebebidir.

ya bak kjsdjks
bence ortadan kayboluşunun sebebi anna'nın esprileri olabilir
nağlet gelsin öyle şakalara flsdkfs

Bazı forumlarda haberli ya da habersiz okunduğu doğrudur.

Efsâne değil, gerçek. Tabi genel olarak söylüyorum bunu da. Yani özeller istenildiği takdirde okunabilir ama her yerde olmaz bu.

Okumazsanız sizin ben !

Never bey o nasıl bir imza. nevrim döndü..

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Bence asıl efsane olan bu forumda öyle şeyler yapılmıyor denmesi. Bence tüm forumlarda okunuyordur. Hatta okunduğunu düşünerek bilerek yazdığım şeyler de oluyordu. Bir nevi zarf atmak. sklnsm

Bence asıl efsane olan bu forumda öyle şeyler yapılmıyor denmesi. Bence tüm forumlarda okunuyordur. Hatta okunduğunu düşünerek bilerek yazdığım şeyler de oluyordu. Bir nevi zarf atmak. sklnsm
Ee sonuç

Ben de küfür etmiştim bikere sjnxdj okudularsada artık yapcak bişi yok xd

Geri