özel mesajlar okunuyor efsanesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
adını vermek istemediğim bir forumdan forum sahibi tarafından özel mesajlarım okunması münasebetiyle ayrılmıştım. efsaneymiş, külahıma anlatın :)

bir dönem bir forum açılmıştı. buradaki tüm profiller kopyalanmıştı oraya. nasıl olduysa haberim olmuş ve buradaki şifremle giriş yapmıştım. özel mesajlar, arkadaş listesi, profil mesajları.. her şey birebir aynıydı. ismini hatırlamıyorum oranın, duruyor mu acaba orası hala?

Yiğidin malı meydandadır, okunursa yiğit olana bir şey olmaz da, okuyana pek çok şey denebilir.
İnsanların özellerine girmeyin, bu hastalık gibi bir şey geliyor bana. Birini gizli gizli dinlemek, röntgencilik, birinin özel eşyalarını karıştırmak, hepsi aynı şey benim gözümde.

Kimsenin işi gücü yok zaten

Başka bir forumda forum sahibine yakın birisi benim bir kız arkadaşımla bir özel mesajımı kelimesi kelimesine dikte edince şoke olmuştum.

Okunamayacak hiç bir mesaj, ileti, bilgilendirme yok. Eskilerde bayramlarda Kart podtal gönderilirdi. Postacı Kart postalın arkasını " adrese bakıyorum " bahanesi ile çevirir ve okurdu. Biz de güvenli tebrik gönderdiğimize inanırdık. Her şey niyet, amaç meselesi.

Valla s..den aşağı kasım paşa okursa okusunlar mk

Okunması mümkünmüş ama bununla uğraşan olmaz diye düşünüyorum. Okumaya yeltenen de biraz şey yani.

zaten ben özel mesajlarıma bunu yazan tosun diye başlıyorum o yüzden rahatım ısdkjsds ayrıca hal hatırdan daha fazla mesajlaşacığınız biri varsa telefonda vermek istemiyorsanız insta twit felan ayarlayın birşeyler buranın mesaj sistemi zaman kaybı

Özel mesaj okuyabilmek için artı eklenti gerekir burada kuruludur mu bilemem ?
Mevcutsada kimlere açıktır bilemem ?
Özetle okunabilir tabii çok işsiz ve canınız sıkılıyorsa .

Efsaneden ziyade okunabilir. Nihayetinde bir yazılımdan ibaret bu platform ve açık kaynak bir yazılım.
Yönetim okunmasında sakınca görmüyorsa, okunur.
Bence sakıncalı. Özel hayatın gizliliğini de düşünmek gerekir ki bu çok önemli bir kişisel sınırhahahahah
Okunsun ya , bir şey yok zaten.

Her haltın illa ki duyulduğu şu ortamda özel mesajlar okunuyor olsaydı şimdiye dek kokusu çıkmaması imkansızdı. Forum benim olsa ve teknik olarak mesajları okumak mümkün olsa kesinlikle okurdum, çünkü istibdat!

Teknik olarak böyle bir modül var, merak edenler için modulun adı: product-latest30pm

Ayrica vBulletin'in veritabanında sorgu komutlarını çalıstırarak da bunu yapabilmek mümkün.
Her hakkımız saklı Copyright ®

bizim gizlimiz saklimiz yok kardeş herçeyimiş ortada biz yigidin harman oldugu yerdenik.

püff.

Geri