Özel günleri unutmayan sevgili

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Atla deve degil nihayetinde. Karsi taraf bekliyor ve bu unutmmama durumundan mutlu oluyorsa, varin unutmayin. Kimse olmez iki cif guzel soz ve iyi dilekle.

Sevgililer Arasında Sürekli Örnek Gösterilen,
Düşünceli Şahsiyet.. =)

zorla sokulan erkek kalıplarından bırı

sevgılısı olan bazı kızlarımız bu duruma çokça takılır ve sevgılılerının bu sekıld eolması ıcın başının etını yer
cogu adam da sırf kız uzulmesın gonlu olsun dıye bu gunlerı unutmamak adına insanustu bir gayret gosterır hele bir unutsun bazı kızlarımız ıcın ayrılma sebebı bıle olabılır

gereksız bence...
takılmamak lazım boyle gunlere gecelere
onemlı olan hıssettıgını her daım hıssettırebılmesı...

sizi gerçekten sevene değil de, çiçek böcek veren, ilgileniyormuş görüntüsüne bürünen erkekleri seviyorsunuz kızlar. yapmayın.

30 Ağustos zafer bayramınıda boş gecmeyen sevgilidir

Özel günden kastiniz ilk tanisilan gün, ilk hitapta bulunulan gün, ilk hafta vs ise lütfen unutun :T:

O sebeple daha da çok sahip çıktığım adamdır kendisi. : p

var böyle arkadaşım insan herşeyi tarihi ile hatırlar mı.
bir arada ilk kez yemek yedikleri zamandan çöp saklıyodu.

Unutmadığı gibi unutulmasına da triplenir... Uzak olsun..: )

Tamam her şey özel günlerin hatırlanmasına endeksli değil, beklemediğin bir günde beklemediğin bi sürpriz tüm unutulan özel günlerin diyetini ödeyebilir belki ama çağ teknoloji çağı, telefon takvimine filan ekleyiver o gün hediye almasan da hoş bir kaç cümle sarfediver de mi yani...p

Alcatraz ben hep unutan tarafta olduğumdan, mağduriyetimi dile getirmek istedim.: ))))

endofme yine "aynen" durumu ile karşı karşıyayım :D:D[/B][/COLOR][/FONT]

İnsanlık hali unutulabilir. Doğum günü haricinde özel günleri sevmem zaten. Dalgınlık ve iş yoğunluğundan olabiliyor, büyütmemek lazım. Benim arkadaşım sevgilisi doğum gününü 00:00'da kutlamadı doğum gününü diye çocuğu terk etmişti. :p
Erkeklere tavsiye siz sakın unutmayın; hatta alarm kurun. :p

Unutuyorsa, kendisini de unutsun bir yerlerde :D Ayrilmak icin bir de caba sarfetmeyeyim .p

Benim için tek özel günün doğum günü olduğunu yeniden aklıma getiren ayrıntı.

Geri