Özel Dedektif

Konu sahibi son olarak 3371 gün önce görüldü
Özel Dedektif denildiğinde, ilk önce aklımıza gelen hikayeden uyarlanan Sherlock Holmes ve yardımcısı Doktor John Watson ın maceralarıdır. Hikayelerde ikilinin başından geçen sürükleyici olaylar, çözülmesi birbirinden güç gizem dolu olayları nasıl çözdüklerini heyecanla izlemiş ya da kitabından okumuştuk. Hikayelerde eğer dikkatinizi çekti ise, dedektif Sherlock' un silahının olmamasıydı.
Aynı hikayelerdeki gibi, günümüz de de özel dedektifler bulunmaktadır. Birden fazla özel dedektifin bir araya gelmesiyle oluşmuş Özel dedektiflik bürolarında, yardıma muhtaç kişilere yardım eden gizli kahramanlardır.
Özel dedektif, pek çok farklı konuda sizlere yardım etmektedir. Eşinizin aldatma şüphesi dolayısıyla takip edilmesinden, öğrenci takibi diye adlandırılan, aslında çocuğunuzun gün içerisinde neler yaptığınızı öğrenmenizi sağlayan takip, kayıp şahıs araştırmalarının yanında, kurumsal şirket araştırmaları, ortaklık yapılacak kişinin gerçekten gözüktüğü gibi biri mi olduğunun araştırılması, şirketteki personellerinizin çeşitli sebeplerden dolayı araştırılması, herhangi biri ya da firma için mal varlığı tespitinin yapılmasından tutun da, size borçlu kişinin adresinin tespitine kadar çok geniş bir yelpazede sizlere destek olmaktadır. Bunların haricinde evlilik öncesi şahıs araştırması olarak adlandırılan, evlilikte evet demeden önce verdiğiniz kararın doğruluğundan emin olmanızı sağlayacak olan araştırma, kimi özel dedektiflik bürosunda verilen, kimisinde verilmeyen VIP koruma hizmeti, son derece acı verici ve tatsız olan boşanma davalarında delil toplama hizmeti, velayet davası için delil toplama hizmetlerini vermektedir.
Özel dedektiflik büroları dolayısıyla özel dedektiflerden alacağınız tüm hizmetlerde en önemli nokta güveniniz ve mahremiyetiniz esas konu olacaktır.
Az önce yukarıda bahsetmiş olduğum konular her ne kadar insan için can sıkıcı, üzücü konular olsa da, ilgilenilmesi neredeyse zorunluluk olan konulardır. Bunların hepsini sizler için kişi de özel dedektiftir.
Biliyorum, makalemizin girişinde bahsettiğimiz özel dedektiflerin günlük hayatı çok daha serüvenli ve ilgi çekiciydi ancak hayatımız bir hikayeden ibaret olmamakla birlikte sonsuz kötülükler bizleri beklemekte. umarım ki bu kötülüklerden hiç biriyle karşı karşıya gelmeyiz.

Ay bu konuyu buradan mı çaldılar yoksa başka forumdan mı
O forum buradan mı caldi
Kim.Ne Ne zmn
Yoksa konuyu açan kişiler aynı mı
Kafamda Deli Sorular

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, ben Mastor Holmes.
Hıımm...

WhatsApp Image 2026-04-26 at 01.24.19.jpeg

Suçlu asömçe olay yerindeymiş, kaçarkem örgü yeleğini unutmuş... Suçlu 1,70 boylarında, sanırım 65'li... Koltuğuma oturmuş, bilgisayarımda sörf etmiş, uzaklaşmış olamaz...
Aaaa! Annemmiş, odasında uyuyor. . .

Eskiden olsa gider direkt saçını bozardım da, korkar şimdi.

2 saate kalkar gelir, "Oğlum uyu uyu hiç mi doymuyorsun, yazık be canına" deyip gider,

-Pişt sabaha sucuk yap da yemeyeyim. Ben yemem sucuk mucuk sabah sabah, dışarı çıkacağım millete mi kokayım?

WhatsApp Image 2026-02-08 at 07.12.07.jpeg

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri