-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öfke ile söylenmiş sözlerdir diye tahmin ediyorum.Eğer yükünüz ailenizse vazgeçme lüksünüz her zaman vardir
Öfke ile söylendiğini düşünmüyorum hadise de aynısını yaşadı insan sömürmek iyi bişey değil ailen de olsa dur denmeliÖfke ile söylenmiş sözlerdir diye tahmin ediyorum.
Yok lefti ciğim bu adam hep böyleydi zatenÖfke ile söylenmiş sözlerdir diye tahmin ediyorum.
Çok mu sevdin sen Özcanı. Bak adam anasını babasını reddetmiş. Seni hiç tanımaz.Begenemedin mi kendini çok güzel geliştirdi
O raddeye getirmeseydi annen baban da olsa yerini bilcek herkes çocuğu banka gibi görmeyecek beni tanimaz tabi o ayri mutlu oldun mu :pÇok mu sevdin sen Özcanı. Bak adam anasını babasını reddetmiş. Seni hiç tanımaz.
aaaa-aaaaa nasil begenmiyorsun..... Istanbullu gelin, kizil goncalar..... Asiri iyiiii .)Oyunculuğunu kesinlikle beğenmiyorum ancak ailesi ile ilgili kararını ortalıkta paylaşmak yerine, kendi aralarında kalması gerekirdi.