Özcan Deniz ailesini hayatından çıkarttı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eğer yükünüz ailenizse vazgeçme lüksünüz her zaman vardir

Öfke ile söylenmiş sözlerdir diye tahmin ediyorum.
Yok lefti ciğim bu adam hep böyleydi zaten
Mesela ilk amcası kürt ozan şakıro yu çıkarmıştı hayatından çoğu kişi Şakıro nun Özcan Deniz’in öz amcası olduğunu bilmez mesela

Magazin sayfalarına baktım da sabaha kadar duygusal şarkılar söylemiş sanırım ancak asıl sorun, bu tip durumları kendi içlerinde çözmek yerine sosyal medyada paylaşmaları.

Ailede bir zayıf seçilir ve ona her zaman sorumluluk yüklenir Özcan da geçte olsa bundan kurtulmuş ve semerini atmış hepsi bu )

Aileden vazgeçecek noktaya gelmek zordur altında mutlaka büyük bi sebep vardır ya.

Bazen nefes almak için bazı insanları hayatınızdan çıkartmanız gerekir. Öylesi daha iyi oluyor…

Begenemedin mi kendini çok güzel geliştirdi

Çok mu sevdin sen Özcanı. Bak adam anasını babasını reddetmiş. Seni hiç tanımaz.
O raddeye getirmeseydi annen baban da olsa yerini bilcek herkes çocuğu banka gibi görmeyecek beni tanimaz tabi o ayri mutlu oldun mu :p

Allah annesi ile esi arasinda kalan adamlara guc kuvvet sabir versin.... En uzuldugum adam tipi...

Para delikanlıyı bozar.
Zengin olan önce karısını boşar, sonra ailesini red eder, sonra da herkes gibi ölüp gider. Çok ayıp ettin Özcan. Bir daha seni dinlemem. Ağrı dağı eteklerinde Güvercin olup uçsan da gözümden düştün artık.

Oyunculuğunu kesinlikle beğenmiyorum ancak ailesi ile ilgili kararını ortalıkta paylaşmak yerine, kendi aralarında kalması gerekirdi.

Geri