Oz

Konu sahibi son olarak 719 gün önce görüldü
Ozposter.jpg

İkibinli yillarin ortalarinda her carsamba gunu,saat 21:00 de CİNE5'de yayimlanmis efsane bir dizidir.

İlk bolumu dahi insan da merak uyandirir.Bu dizi uzerine cekilmis gercekci bir hapishane dizisi yoktur.Cok acayip karakterler vardir.Bazisini sever,bazisindan nefret edersiniz.Almanlar,İtalyanlar,Naziler,Siyahiler,Muslumanlar ve aklima gelmeyen onlarca etnik grup var hapishanede.Hepsi de birbirleryle kaos icindedir.

Diziden aklima kalan bir kac diyalog:

Kerem Said: "Senin escinsellikten kurtulman icin Allah'a dua edecegim"
Escinsel Mahkum: "Sence bu adil mi?Oyleyse bende senin İbne olman icin Tanri'ya dua edecegim" : )

Simon Adebisi: Tanri firavun'u yaratti insanlara eziyet etsin diye.Sonra Musa'yi yolladi insanlari kurtarsin diye...Hey Tanri senin amacin ne he?"

Forumda bu efsaneyi izleyen var mi?

hic izlemedim, ama ilgimi cekti su an :emoji_nerd: toplam 56 bolumu varmis. fena degil yani, izlenebilir. favorilere ekledim. dursun kenarda. belki bir gun, biiiir gun izleyecegim

hbo’nun bilinen en sağlam içeriklerinden bir tanesi. kaliteli, izlenmesi gerek.

hbo’nun bilinen en sağlam içeriklerinden bir tanesi. kaliteli, izlenmesi gerek.
Favori karakterin neydi senin? : )

@Thalassa kesinlikle izlemenizi salik veririm.Ozellikle dizinin basinda siyahi karakter,adeta bir romandaki anlatici gibi yorumsamalar yapiyor.Ve bu sanrilar,izleyicide farkli bir imgeleme neden oluyor.

Dizi muzigi:

t-bag ve cebini bize aratır diye her defasında erteliyorum. bir gün izlerim belki.

Duymuştum ancak dizi izlemediğim için takip de etmedim.

tek rekat namaz, sürekli vaaz ve tehdit. en favorim.E9DAA069-0AD4-4EDF-8CAA-2019CEE51E11.jpeg

bu arada bahsettiğin siyahi adam’ın (harold jr) oynadığı from dizisi var, beklenti yüksek olmamalı ama güzel. 2. sezona geçmedim henüz ama tavsiye ederim.

Son düzenleme:
tek rekat namaz, sürekli vaaz ve tehdit. en favorim.Ekli dosyayı görüntüle 90716

bu arada bahsettiğin siyahi adam’ın (harold jr) oynadığı from dizisi var, beklenti yüksek olmamalı ama güzel. 2. sezona geçmedim henüz ama tavsiye ederim.

Guclu ve lider bir karakter.Dizinin senaristi kimse tam iman etmis bir muslumani,diziye cok iyi entegre etmis.Tabi karakteri canlandiran oyuncuyu da tebrik etmek lazim,zira Kerem Said karakterini cok iyi oynamis.

Onumuzdeki haftadan itibaren yogun bir donem baslayacak.İnsallah yaz aylarin da,tavsiyen uzre izlemeye baslarim.

Geri