Oyunların açılmama sorunlarına çözümler + 5 ve resimli [SABİTLİK]

Konu sahibi son olarak 4204 gün önce görüldü
Sabitlik yazmak yasak mı bilmiyorum ? ama konu mükemmel.Sizler için arkadaşlar.Alıntı yapmasak iyi olur başka forumlarda.

1 - Oyunumuza sağ tıklıyoruz.Uyumlulukları "Win 7 , 8 vb." olarak deniyoruz.Eğer hangisinde açar ise o kalsın.

tzrb5.png

2 - Exe sorununu giderme olarak yönetici olarak çalıştırabiliriz.

tzrdu.png

2 - Bu yöntem bir arkadaşımındır arkadaşlar.Bende belirteyim yani alıntıdır.
System Requra.. neyse artık ona giriyoruz.Ve açılmayan oyunu seçip pcmizin kaldırıp kaldırmadığına bakıyoruz.

tzrgr.png

Site Adresi ; systemrequirementslab.com

4 - Ve bu da son yöntemimiz.Benim favori yöntemim.Yapması biraz zor ancak bazı oyunlarda işte yarıyor.Şuana kadar bende 4 oyunda yaradı. (silent hill-mass effect serisi)

Bu yöntemde resim yok ancak işe yarar umarım yazılı anlatım olarak.

İlk olarak oyun cd'mizi alıyoruz.Eğer torrent ise dosyayı bir Usb'ye alıyoruz.
Yedek bilgisayarımız varsa kullanmadığımız onu açıyoruz.Ve ona atıp oyunla baya bir uğraşıyoruz.Ayarlar falan herşeyi değiştiriyoruz.Deniyoruz eğer oyun açılır ise kendi pc'mizede aynı ayarları uyguluyoruz.Bu yöntem biraz hani forumlarda deneme konu olur ya ona benziyor biraz.Ancak işte yarıyor.

İlgili siteye fazla güvenmeyin pek sağlıklı sonuçlar söylemiyor coğu oyunu kaldırmaz diyor ama full ayarda açıyor.

Bazen sistem hata verebiliyor.Ancak genellikle tutuyor.Euro truck simulator yüklerken denemiştim,kaldırmaz dedi denedim ancak low'da kaldırdı :D

Bazı Oyunları Arasında ÇOK Fark Oluyo Ama Her Zaman Böyle Şeyler Olmuyo Kodları Değişik Oluyor :(

Arkadaşlar bu gün benim doğum günüm ama Yılbaşında kutluyoruz.Rica etsem benim içinde bir hediye gönderir misiniz. Euro Truck Simulatör 2 Olursa İyi Olur STEAM ID:salihaksoy013

Konu için uğraşmışsın sabitlense iyi olabilir :)

Geri