oyunlardan aldığınız ekran görüntüleri

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun ve Eğlence Teknolojisi
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

canını yediğim lara croft'umun kolu uf oldu.

resident evil village'ı bitirdim...... ruhumun açık dünya oyunlardan bunaldığı şu dönemde ilaç gibi geldi valla...... senaryo da oscarlık film tadında taş gibiydi..... bir önceki oyuna güzel bağlamışlar hikayeyi.....

2011b608-8ea7-4e6a-b5a2-a343ccdccb44.PNG

bu benim zamanında turnuvalarına katıldıgım ve üzerime kolay kolay rakip tanımadığım bir oyun.
oyunun şenol güneşi gibi, forvet oyuncularından verim alabilirim.
weghorst'un 61 gol atması buna örnk ehehe

Adsız.png

bir süredir dying light 2 oynuyorum...... aslında oynayamıyorum...... oyunun başında peşimize takılan şu hakon isimli karakterin aşırı derecede favelaya benzemesine öyle taktım ki...... oynayamıyorum oyunu...... bu kadar mı benzersin ya...... sonuçta dijital..... şöyle küçük, estetik bi burun yapın.... yok burnu bile favelanın burnunun aynısı...... bi görev sonrasında iç çekip deniz kenarında yaşamak istiyorum dedi..... kahramanmaraşlılığı bile aynı......

D2044774-BB85-4287-8EE8-F5A525383F6A.png

hellblade senua's sacrafice'ı ilk oynadığımda hiçbir şey anlamamıştım...... abi noluyo ya..... ne yaşıyo bu kız..... ne arıyo...... amacımız ne...... diye diye bitirmiştim..... kütüphaneyi gezerken gözüme çarptı..... biraz da arka plan hikayesini araştırınca tekrar oynamaya başladım...... evet bi belirsizlik yine var ama o belirsizlik oyunun temasıymış..... şizofreniymiş kız..... altyazıları dikkatli dikkatli okuyunca daha iyi anladım..... kulaklık takınca arkadan arkadan gelen fısıltılar başlı başına ürkütücü zaten..... ya bilgisayar oyunlarıyla şizofreni bile deneyimlenebiliyo siz niye fifa pes falan oynuyosunuz.......

FXTJtrHXoAAj4sC.jpeg

dizisiyle beraber oyununa da başladık bakalım.

Screenshot_2022-09-03-13-03-50-79_406025e4587b34e661894581bb038be9.jpg

hellblade senua's sacrafice'ı ilk oynadığımda hiçbir şey anlamamıştım...... abi noluyo ya..... ne yaşıyo bu kız..... ne arıyo...... amacımız ne...... diye diye bitirmiştim..... kütüphaneyi gezerken gözüme çarptı..... biraz da arka plan hikayesini araştırınca tekrar oynamaya başladım...... evet bi belirsizlik yine var ama o belirsizlik oyunun temasıymış..... şizofreniymiş kız..... altyazıları dikkatli dikkatli okuyunca daha iyi anladım..... kulaklık takınca arkadan arkadan gelen fısıltılar başlı başına ürkütücü zaten..... ya bilgisayar oyunlarıyla şizofreni bile deneyimlenebiliyo siz niye fifa pes falan oynuyosunuz.......
Bu oyun efsane oyunlar arasina girdi haci.
Hatta bu oyunu oynayan hastalar , oyun sirketine olumlu donusler yapip tesekkur bile etmisler.
Oyunda bulunan karakter psikoz hastasi

IMG_0837.jpeg
Ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi. Tekrar başlayacağım oyuna o zaman alırım tabii. Ancak bu oyun benim için kesinlikle best kere besttir. Part1 ve part2 olarak…

Geri