Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizi şu epikten gurtar gözünü sevim be xd
tatilim bitsin de bakalım ona bi. :.pBizi şu epikten gurtar gözünü sevim be xd
ne yaptın, çıktın mı ligi ckfjfjNana alıyoruz feed misin silvana alıyoruz feed misin küfürler küfürler oyun sonu sonuç böyle oluyo hep
server nasıl değişiyor ki?Voli sup seçtiğimde oyun başlamadan feeder oç yazıyorlardı bana da, oyun sonu abi affetler… sonra server değiştim tabii ki…
Bilgisayardan oynamıyor musun? EU yapmıştım benserver nasıl değişiyor ki?
yok mobilden oynuyorum öyle olmuyor sanırım. acil pc almam lazım vlgkg :') ona buna lobi açtırmaktan ciğerim soldu.Bilgisayardan oynamıyor musun? EU yapmıştım ben
Pc alırsan hayatın söner afgshs ben bu bataktan yıllar önce bilgisayarı kırınca çıktım sgshyok mobilden oynuyorum öyle olmuyor sanırım. acil pc almam lazım vlgkg :') ona buna lobi açtırmaktan ciğerim soldu.
ya pc sevmiyorum ben zaten. telden her şeyi hallettiğimden. ki, o bataklıktan telefonla bile çıkamıyorum, dediğini tahayyül etmem imkansız fkfjfjfjfjfPc alırsan hayatın söner afgshs ben bu bataktan yıllar önce bilgisayarı kırınca çıktım sgsh