Oyunlarda bir kişiye bir anda Bi kaç kişinin üst üste yazması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şunu bi halledelim artık 1 dakika geçsin mi ?

Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusunda hoşlandıgım kızı denk getirmişimdir ve ben yazana kadar çoktan baskası yazmıstır ya işte o acı.. off... anlatmıcam hayır tarifi yok cunkisi.

Şey,hani özelse biz aradan çıkalım? Rahat rahat yürüşün.

Yürümek istersek dm var zaten. Oyunda ne yürünsün…
Jfjfjf
Herkes bir anda yazacağı tutuyor.

hepimizin aynı anda yazacağı tutuyor değil de yavaşız... geçen gün öyle yorumlamıştık :((

Ahanda bu soru-cevap konusu. Ulan en sevdiğim konu forumda. Oraya çok sık yazıyorum.

Bi’ bakıyorum: cevap ver’e tıkladıktan sonra 3 soru daha yanıtlamam gerekiyor. Kardeşim benim analitik zekam yok 3 saniyede hepinize cevap verene kadar panik prenses ve yedi ataklara yakalanıyorum aw

Biz kısa kısa cevapları sevmeyenler olarak bir iki kelime ile üstteki üyeye olan duygularımizi nasıl anlatabiliriz ya....

Biz kısa kısa cevapları sevmeyenler olarak bir iki kelime ile üstteki üyeye olan duygularımizi nasıl anlatabiliriz ya....
he ya.... bin kere yorumladığım insanlara bile destan yazma isteğimi durduramıyorum, hasta mıyım neyim... yani hasta demeyelim de oyunları ciddiye alıyorum diyelim... bu bi hastalık değildir inş böbjjsjb

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri