Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirdi.

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen çift sessiz sedasız dünyaevine girdi.

Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını değiştirmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

2011 Türkiye Güzeli Pamuk, sosyal medya hesaplarında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirdi.

Kaynak

i4njFKM940WHZH0gHQikUg.jpg
ues_F1NzZ0qxQnTBqlHoOA.jpg

2ZL-fPqYrEye3dKP8CEfLQ.jpg
x4qhiSXgBEiBCMDgYxZ_2A.jpg

fotoğrafların birbirinden ortam olarak alakasızlığına bakınca bir an için benim şoplar mı ya bunlar diye düşündüm.

yusuf yazıcı forum üyesi olsa en fazla üstteki üyeyle asansörde kalabilirdi ama futbolcu olduğu için melisayla evlendi. lefty’nin çekim yasası özeti tam olarak bu işte… trabzonspor’un yengesi olmak mı daha kötü kocan mı bilemedim aslış.

(erkek çirkin olunca yerden yere vurup gupse özay’a laf ettiklerinde aşktan ne anlarsınız diyen aşırı adil biriyim)

edit: yusuf yazıcı lille’de oynuyormuş kız… melisa 6 yaş büyükmüş ayrıca. bilin bunları.

farklı bir Aurası var ya bende direkt evlenirdim sanırım Melisayla aşırı hoş biri
mutlu olsunlar

Baya eleştiri almıştı kızcağız. Parası için beraber diye. Nedense içimden yapay bir his geçmiyor bu çifte…

yusuf yazıcı forum üyesi olsa en fazla üstteki üyeyle asansörde kalabilirdi ama futbolcu olduğu için melisayla evlendi. lefty’nin çekim yasası özeti tam olarak bu işte… trabzonspor’un yengesi olmak mı daha kötü kocan mı bilemedim aslış.

(erkek çirkin olunca yerden yere vurup gupse özay’a laf ettiklerinde aşktan ne anlarsınız diyen aşırı adil biriyim)

edit: yusuf yazıcı lille’de oynuyormuş kız… melisa 6 yaş büyükmüş ayrıca. bilin bunları.
Biyolojik çekim oluştuktan sonra kriterlerin bir anlamı kalmıyor ancak insanlar bu gerçeği, kendi zihinlerinde yarattıkları standartlara uymayan birine çekim duyduklarında idrak edebilir. Uzaktan fotoğrafa bakıp da bir insanı çekici ya da itici bulmak yanıltıcıdır. her şey yüz yüze gelinen aşamada anlaşılır.

Melisa'nın gözüyle bakabilseydik, dünyanın en yakışıklı ve çekici erkeği olduğunu düşünecektik çünkü aralarında biyolojik çekim / doğal çekim var.

Yaş farkı da bu aşamadan sonra anlamını yitirir.

Futbolcu olmasının da cazibesi mutlaka vardır. :)

Melisa nin guzelligini kiskanan forum kizlari bi sad atabilirmi yorumuma

Geri