Oyuncu Çiçek Dilligil'in cinsiyet değiştirmeye karar veren oğlunun son hali

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirmeye karar vermişti. Adını Ayda olarak değiştiren Öztoprak'ın son hali ortaya çıktı.

Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirme kararıyla gündeme gelmişti.

"ADI ARTIK AYDA"
Çiçek Dilligil konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor. Önemli kliniklerden de destek alıyor" açıklamasında bulunmuştu.

İsmini "Ayda" olarak değiştiren Öztoprak'ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Öztoprak sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

Kaynak

4_WmN1jPu0SqiuMSdrCnow.jpg
19FHxRWsKUmc3WV7_iOBCQ.jpg

0Ynb0ih3KUyMlDgGhHkhSQ.jpg
FWbrHZMec0KXO7ilgcZx7Q.jpg

svniqYtXI0yKIYcQ10k4Ug.jpg
4-zAV5hzXU-OSoEMB60hBw.jpg

Allahim affet beni ama yakismis erkek hali bi degisik sanki

Gerçekten çocuğuna verdiği sonsuz sevgi ve destek başka bir olgunluk, kendisini tebrik ediyorum.

Ben de bu konudaki düşüncem itibarıyla çağın filtresine takılanlardanım.
Umuyorum iç huzuru yakalayabilmiştir Ayda.

Bunların artık haber olmaması gerekiyor. Şaşırtıcı, yadırganacak veya takdir edip alkışlanacak bir şey değil. Ünlü birisi de olsa cinsel tercihi bizi ilgilendirmemeli.

Bir secim yapmis ve cuzzi iradesiyle cinsiyet degistirip Kadin olmayi tercih etmis.Suphesiz kisinin bedeni uzerin de,kendinden baska kimsenin tasarrufu bulunmamaktadir.Ancak hayatta verilen her kararin iyi veya kotu bir yansimasi vardir.Bu kardesimiz insallah verdigi bu kararin nihayetin de hem kendini,hemde aile efradini uzmez.

Geri