Oyuna Gelmeyin

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
İnsanların hayati tehlikesinin olduğu bir durumda evinizden çıkmayın demeyi çomarlar anlamaz tabii.
Sokaklara davet edenler de bu haldeydi
images

Beni kiskananlardan hangi birine cevap vereyim sayın Mastor popüler olmak bir şey olsa gerek.Ahh bu ben:p

Nabıyonuz burada

Edit: kim kimi kıskanıyor, brnsiz şarkı da söylemişsiniz :liv:
Müe hanım yine sizinle mi uğraşıyorlar

Nabıyonuz burada

Larien hanım her şey bu mastor denen beyefendi yüzünden oluyor. Benim gibi biriyle ugrasilir mi hiç değil mi ama?

Nabıyonuz burada

Efenim, hacı el Mastor berad beyler asgardiada assolist olarak görev alacağı için bolca şarkı söyletiyoruz. Dilerseniz iron maiden den sizin üçün bi parça okusun.

Mastor bey madem öyle içinizden geçen herhangi bir şarkıdan bir çorba kaşığı okuyabilirsiniz. Canınız istemiyorsa da biz herkeşe saygılı bir dinleyici kitlesiyiz.

Önce kaya koruğu sonra şarkı, ne kadar kaya koruğu o kadar bir kuple sivuble, öyle yağma yok, rejimdeyim.​

Evet oyuna gelmeyin, Koskoca mecliste 1 tane fetöcü yok, acaba neden ? Her yere sızan bu adamlar, bir tek AKP ye mi sızamadı ? Buna inanan gerçekten var mı ? Atatürkçü subayları ordudan atarken, devlet bağırsaklarını temizliyor diye sevinen, hoca efendiye laf söyleyen günaha girer diyen.
Türkan saylan gibi değerli insanları vatan haini ilan eden, evine operasyon yapan bu şahısları alkışlarken halinizden memnundunuz.

Daha devletin başının, olan bitenden haberi yok. Eniştesinden öğreniyor, sonra muhalefeti eleştiriyorlar.
Gülüyorum gerçekten, sen önce devletine sahip çık. İstanbulda bomba patlarken, mit uyurken düşünecektiniz bunları, ilk başta kendi hatalarınızı toparlayın. Temizlik yapmaya önce insan kendi evinin önünden başlaması gerekir. Ama bunlar kendi evlerinin önünü temizlemeden, başka evlere musallat oluyorlar.

İnsanlar özgürdür, isteyen çıkar, istemeyen çıkmaz. Bunu sorgulamakta kimsenin haddine değil, sen önce kendi yediğin haltları temizle, kendi hayatına bak. Sonra insanları eleştir. Kılıçdaroğlunu günahım kadar sevmem ama, hakikat bu.

Sorgulayın, itaat etmeyin, yoksa kandırılırsınız, zaten bu adamlar 14 yıldır sürekli kandırıldık diye televizyonlarda konuşuyorlar, sorgulamadan itaat etmeye devam edin. Daha çok kandırılırsınız, ama yaptığınız hataları başkalarına atmayın.

Geri