Oyun Oynayanların Aklı Zehir Gibi Çalışıyor! Neden Mi?

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1284 gün önce görüldü

Araştırmalara göre oyun oynayanların zihin bağlantıları oynamayanlardan çok daha yüksek. Aynı zamanda algı ve motor kontrolleri de çok güçlü.

4855_original.jpg

Aksiyon dolu oyunlar çok fazla el-göz koordinasyonu içerdiği için, insanların beynini geliştiriyor ve reaksiyon süresini arttırıyor. Yani olay sadece eğlence değil. Daha önce de belirtilen bu durum, önceleri teoriyken şimdi gerçek bir bilimsel durum.

Görseldeki beyaz çizgiler sadece oyun oynayanlarda görülen güçlü bağlantı noktaları, bunlar normal beyinlerde yok

video4.jpg

Bu görseller sağ ve sol beyini gösteriyor. Bu farklı noktalar, normal insanlarda yokken, oyun oynayanlarda çok daha gelişmiş

Oha-%C4%B0ndirime-Girmi%C5%9F-Steam-Karikat%C3%BCr.jpg

BIE7t4CCcAAdQRa.jpg:large

abi şu 2.resmi steam'de bi ben yaşamıyorum herhalde? :D

Oyun oynamanın bir sürü artışı var insana, ingilizcemi oyunlara borçluyum derdimi anlatabilecek kadar tabii

Zekamın kaynağına ulaştım.

Teşekkürler forumsal.

Ayrıca offline oyuna para vermeyin la torrent.

yaşasın playstation :D

Mantıksal zeka alanları gelişiyor çünkü.
Özellikle satranç oynayın.

Oyuncuyum hatta kafem var oyun üzerine :D.

total war attila gibi oyunları oynayın devlet yönetiyorsunuz nasıl geliştirmesin beyni

Abi hele Empire Total War. Buarada lol de zeka isi, refleks isi.Lol severiz lol lol

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Abi hele Empire Total War. Buarada lol de zeka isi, refleks isi.Lol severiz lol lol
Empire Total War da çok güzel ya hele o saf atışları muhabbeti falan :D
Kesinlikle.Abi total warin her serisi efsane.Bak Rome total wari lise yillarimda oynardim hala arada steamden indirip oynuyorum . Hiçbir serisi eskimiyo ki rome total war serinin en eski oyunu.

Bu araştırmayı 2 saniyede çürütecek gifi paylaşıyorum.

kJXlYD.gif

Kesinlikle.Abi total warin her serisi efsane.Bak Rome total wari lise yillarimda oynardim hala arada steamden indirip oynuyorum . Hiçbir serisi eskimiyo ki rome total war serinin en eski oyunu.

evet bilirim onu ek paketleri falan güzeldi onunda bütün seriyi oynadım zaten

şuan Attila dan pek şaşmıyorum Attila nın var olması yetti:D

Geri