Oyun Oynarken Bilgisayarım Çok Kasıyor Ne Yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4002 gün önce görüldü
ARKADAŞLAR SİZLERİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR NE YAPICAM BİLEMİYORUM BENİM BİLGİSAYARIM COK KASIYOR HELE CS OYNARKEN ACAYİP KASIYOR KULLANMADIGIM PROGRAM VB HERSEY KULLANDIM OLMUYOR KASA İKİNCİ EL OLARAK BİRİNDEN ALMISTIK AMA COK GICIK BISEY BEN SIMDI ONUN ICIN BURAYA KONU ACTIM ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN CS OYNARKEN KASMASIN İNTERNETTE KASMA OLMASIN İNTERNET HIZLI NORMALDE AMA BABAM CİMRİ DEĞİŞTİRMİYOR PC Yİ BENİMDE PARAM YOK BEN BİLEREK BİLGİSAYARIN BİR PARÇASINI YAKMAK İSTİYORUM KASAYI AÇMA İMKANIM VAR ANLARIMDA AMA NE YAKACAGIMI BİLMİYORUM SİSTEM ÖZELLİKLERİ BUNLAR NEYİ DEĞİŞTİRİRSEM OYUN OYNARKEN KASMAZ

İŞLETİM SİSTEMİ:WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT TR
İŞLEMCİ:AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.81 GHz
YÜKLÜ BELLEK (RAM):2,00 GB
SİSTEM TÜRÜ:32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ

BUNLARDA EKRAN KARTI ÖZELLİKLERİ

AD:ATI RADEON HD 2400 SERİES
ÜRETİCİ:ADVANCED MİCRO DEVİCES, INC.
YONGA TÜRÜ:ATI DİSPLAY ADAPTER(0X94C3)
DAC TÜRÜ:INTERNAL DAC(400MHz)
YAKLAŞIK TOP. BELLEK:1275 MB

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN NE DEĞİŞTİRMELİYİM EKRAN KARTIMI İŞLEMCİMİ ANAKARTMI VE Bİ SORUM DAHA OLUCAK BENİM ESKİ BİLGİSAYARIMDA NVIDIA DENETIM MASASI OLUYORDU BUNDDA İKİSİNİDE DENEDİM OLMUYOR ARKDAŞLAR KESİN YAPABİLECEK OLAN LÜTFEN FACEMİ EKLESİN
FB.COM/ByRiaCdR ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMEM GEREKİRSE NASIL YAKACAM BİLEREK LÜTFEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM BANA YARDIM EDİN LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN TEŞEKKÜRLER HEPİNİZDEN :-)

Dostum o oyun için bilgisayarın fena değil bence . Ekran kartın yanmış olabilir .

2-3 satır okuyabildim
şimdi soruyorum sana o bilgisayarı zaten ders çalışmak için alınmamışmıydı ? Bence Babandan fazlasını bekleme adamın imkanları dahilinde hareket ediyordur yada bildiği bir şeyler vardır

Mevzuyu okumadim lakin nick ile konu uyumu başarılı.

İlk cümleyi okuyunca aha dedim bu da intihar edecek.
Önyargıladım utanıyorum.

Yakarsan elinde patlar. Nasıl olsa okul tatil diye almaz baban. Ben olsam bende almam. Calis biriktir kendin al.

İntihar teşebbüsüne girişecek biri geldi sandım

Geri