Hatrım Kalır
Üye
2022 de çıkmış ama ben yeni gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski evde fiber vardı. 1000 mbps çatır çatır 3-5 dk da çekiyordum oyunları. Taşındığım yer 80’i bile göremiyor. Oyun indirme durumu gün boyu sürecek yine…
60 üstü herhangi bir oyunun indirmesi minimum 8 saat sürüyor ahshjsjs stabil bi bağlantı sağlıyor olmuyor çünkü bakır kablolarda. Vdsl adsl çöp oğlu çöp80mb ile gün boyu hangi oyunu indiriyorsun öyle![]()
www.instagram.com
Zor tutuyorum kendimi. Ama dayanamayacağım galiba. Sıfırdan başlayasım var…ne oldu başladın mı ?
metin 2 ile throne and liberty arasında çok fark var mıZor tutuyorum kendimi. Ama dayanamayacağım galiba. Sıfırdan başlayasım var…
Zor tutuyorum kendimi. Ama dayanamayacağım galiba. Sıfırdan başlayasım var…
Tür olarak aynı ama içerik çok farklı. Biliyor olsan direkt başlatırdım senimetin 2 ile throne and liberty arasında çok fark var mı
Aman diyim
o zaman başlama yeni bir şey öğrenemem artık kafam almıyoTür olarak aynı ama içerik çok farklı. Biliyor olsan direkt başlatırdım seni
o zaman başlama yeni bir şey öğrenemem artık kafam almıyo
throne and libertye yeni char oluşturayım onu oynayalım :d
tlde bıçakçılar çok güçsüz ve çabuk ölüyolarBu tür oyunları öğrenmesi çok uzun zaman alıyor işte.
o zaman başlama yeni bir şey öğrenemem artık kafam almıyo
throne and libertye yeni char oluşturayım onu oynayalım :d
Her sınıfın güçlü zayıf olduğu alanlar var. Onları da oynaya oynaya bulacağız herhaldetlde bıçakçılar çok güçsüz ve çabuk ölüyolar
okçu yapayım da başlayalım yeniden
Metin2 nin yanında tl gta 6 gibidirthrone and liberty de çok kötü ya gameplay olarak
bulalım :dddHer sınıfın güçlü zayıf olduğu alanlar var. Onları da oynaya oynaya bulacağız herhalde
Metin2 nin yanında tl gta 6 gibidir
Her sınıfın güçlü zayıf olduğu alanlar var. Onları da oynaya oynaya bulacağız herhalde
Metin2 nin yanında tl gta 6 gibidir
Büyücüyü oynamak zevkliydi amabulalım :ddd
bıçakçıların saldırı animasyonlarını seviyorum da güçsüz olması çok can sıkıcı
Path of exile oynuyordun sen değil mi?görsel olarak diyorsan doğrudur ama TaL oynanış ve end game olarak bir şey sunmuyor
Büyücüyü oynamak zevkliydi ama
Path of exile oynuyordun sen değil mi?