Oyun İçinde Edilen Küfürlere Anında Müdahale

Konu sahibi son olarak 2939 gün önce görüldü
Herkese merhaba,oyun içinde karşılaşılan sorunlardan birisi olan flamer ve toxic oyunculara karşı yeni bir fikir ortaya koymak istedim.

Flamer veya Toxic Oyuncu Nedir?
Oyunlarımızda karşımıza çıkan 10 konuşmasından 9'u küfür içeren veya hakaret içeren oyuncular oyunlarda Flamer veya bir diğer adıyla Toxic olarak bilinir.Haklı veya haksız sizin oyununuzu zehir eden ve adeta "Off şu oyun bitse de kurtulsak!" dedirten oyuncular Toxic veya Flamer olarak bilinir.

Bu oyuncular oyununuzu mahvettiği için gerekli cezayı alır mı?
Şimdilik çok iyi çalışmasa da bu tür oyuncuları ayıklıyabilen bir sistem mevcut fakat bu sistem yetersiz kalabiliyor hele oyun içinde.Oyun içinde size karşı hakaret içerikli sözcükler kullanan bir oyuncuyu susturabilirsiniz fakat bu takım oyununu etkileyebilir.Bu yüzden küfür/hakaret edenleri soğutmak için düşündüğüm bu fikiri sonunda sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Bu sistemin olayı nedir?
Oyun içerisinde Sihirdar Kanunu'na uymayan sözcükler kullanan oyuncuları oyun içerisinde otomatik olarak susturup diğer oyuncuları rahatsız etmesini önler.Bu sayede oyuncular hakaretten az da olsa soğuyup takım için olumlu konuşmalar yapmalarına teşvik eder.

-Sistemin özellikleri-

-Oyun içerisinde küfür/hakaret eden kullanıcıyı tespit edip onu susturur

81jvv1.png

-Cezalı oyuncular konuşmaya çalıştığında cezasının ne kadar kaldığını gösterir.
X4ZRD7.png

-Cezalı oyuncunun cezası bittiğinde cezasının bittiğini uyarır ve ona nasihat verir.
5Vj64R.png

Eğer toxic oyuncu küfretmeye devam ederse cezaların süresi her seferinde birer dakika uzar.

Toxic oyuncunun ettiği küfürleri kaydeder ve oyun sonu 1 oyun boyunca "konuşma kısıtlaması" cezası verir.

Şimdiden yapıcağınız yorumları sabırsızlıkla bekliyorum beğendiyseniz Bir Beğeni Atarsanız Sevinirim :)

Geri