Yahya
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.eniyisozler.net
Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim. Günaydın.Bu şiire epey güzel gitmiş sesiniz bravo iyi gidiyorsunuz emeğinize sağlık
Var uzun zamandır yapmıyorum. Teşekkür ederim. Günaydın.Dj lik geçmişiniz varmı @Yahya bey sesinize sağlık
yok uskumru var. Norveç uskumrusu..usta lüfer var mı lüfer?
koy koy. koy bir yarım, yeşillikte koy, elini korkak alıştırma doldur doldur. çevir balığı, çevir. norveç ha? 20 senede bu kadar mı değişir bir şehir?yok uskumru var. Norveç uskumrusu..
Vereyim mi efendi?
Nerdeydin dayı dışarda mıydın?koy koy. koy bir yarım, yeşillikte koy, elini korkak alıştırma doldur doldur. çevir balığı, çevir. norveç ha? 20 senede bu kadar mı değişir bir şehir?
nereye gitti bizim istanbul ha?
içerideydim...Nerdeydin dayı dışarda mıydın?
Kendine haksızlık etme@Yahya o kadar güzel seslendirmiş ki bunun üzerine ben şiir falan atıp kendimi rezil edemem
Yahya sesine yüreğine sağlık olsun
EywaLLah Paşam VaroLasın. Şiirin ReziLliği oLmaz Dinlemektir önemLi oLan sevmektir. ÖzLem Kendine haksızLık etme Diyorsa Etme. (:@Yahya o kadar güzel seslendirmiş ki bunun üzerine ben şiir falan atıp kendimi rezil edemem
Yahya sesine yüreğine sağlık olsun