Oylesine bir dunya

Konu sahibi son olarak 4441 gün önce görüldü
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar..

Kaynana:

-Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

Gelinde:

-Tabi anne konuşalım demiş.

Kaynana başlamış anlatmaya:

-Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum.

Gelin, kaynana lafını bitirince başlamış lafa:

-Anne benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.. :D

Insanlari anlamiyorum be abi..
Iyi niyetle yaklasip yardim ediyorsun ama sonra yine sen kotu oluyorsun basima gelen bir konuyu paylasmak istiyorum...
Ailemle mutlu mesut yasiyordum..Zaten yogun is hayatimdan oturu evi otel gibi kullaniyordum..
Lakin is degisimi yasadim ve yaklasik 50-60 km uzaktaydi yeni is yeri aklimda acaba ayri eve cikmanin zamani geldi mi seklinde deli sorular belirdi..
Allah iste..
O Aralar Turk bir kadinin eve cikmak istedigini ama tek basina altindan kalkamayacagini ogrendim. Ha birde ne duyayim kadin ADANLI hemso ya..
Insanlik iste bende ki.. Bilmiyorum ki hemso hemsoyu gurbette s......mis !
Hic turklerle muhattap olmadim burda abim beni hep uzak tuttu turklerden.
Herneyse ...
hatunla tanistik hatun kafa iyi hos guzel eglenceli tutucu degil bagnaz degil nargileci keyifci rakici vs vs vs tam benim kafa !
Ev buldum dedim bakalim baktik ev sahibine nerelisiniz dedim Giresun dedi :)
Abicim Amerikaya yolunuz duserse kural 1
YAGLIDERELILERDEN KAC KURTAR KENDINI
Tesekkur ettim teyzeye ve ciktik.. Kuzenimi aradim eve cikacagim bir de arkadasim var senin ev bossa tutuyorum dedim emri vaki yaparak ve ayni hafta tasindik :)
Sagolsun kan bagindan oturu bedava denecek bir fiyata verdi.. (Maksat hemsomuza yardim )
Eve ciktik derken evde hergun 1 herif .. Arkadasiydi lakin ne hikmetse sevgilisi cikti...
Kiz legal degildi ve ben onu Amerika da yasayabilmesi icin calisma izni oturum vs her hafta isimden bir gun feragat edip avukat avukat geziyordum.. INSANIM YA ABI... YARDIM EDECEGIM HEMSOM NEDE OLSA
Derken kizin manita her allahin gunu evimde gormeye basladim..
'abicim haftada 1 gun gelsin kalsin eyvallah her gun hergun nedir ' dedim...
kendi evimin salonunda inekli pijamalarimla oturup popcorn esliginde TV izleyemiyorum !!!!
yasam alanim sadece 36 metre kare odam olmustu...
O kadina yapmadigim sey kalmadi ama ben suclu oldum ! Sadece kendi evimde ozgurce yasamak istedigim icin :) Son 3 ay zaten ayni evin icinde 2 yabanci olduk selam yok gunaydin yok vs vs vs
Hayir abi ben eve geldigimde koltugumun ustunde oturan killi bacaklari olan adami gormek zorunda miyim ?

Insanoglu cok nankor ! Ben o kadar fedakarlik yaptim kendi aile duzenimi bozdum sirf ona yardim icin kendi ailemden gittim.. Ayri eve ciktim ( Tek basina altindan kalkamayacagi icin) o kadar kostum ettim yasal olmasi icin cabaladim elimden geldigince maddi&manevi yardim ettim... Beni 20 yildir taniyanlar vardir bilirler ruhumu cigerimi.. Kendimden cok insanlari dusunurum..

Ama biliyor musunuz :) Sonunda ben yine suclu oldum....Tasindi gitti tek basimayim... Tobeler olsun artik 1 allahin kulu ile Ayni ev paylasmam :D
Oyle iste nasil dolmussam icimi dokmek istedim :d

Ama bu soz cok dogruymus....

Hemso hemsoyu gurbette Si....r... Simdi daha iyi anliyorum abimin beni neden Turklerden uzak tuttugunu.

Insan ne oldum degil ne olacagim demeli.. Bugune kadar kucuk harflerle konusmaya ozen gosterdim .. Buyuk konusmayi sevmem Allahta sevmez yalatiyor insana zamani gelince ... Yani ben yine saskin ben yine saf salak bon bon bakiyorum :)... Kendimi panayirin ortasinda bulmus gibi hissediyorum.. Soytarisi bol..

Geri