Öyle işte sevgilim, sen ne yaptın bugün??

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yolda giderken, bir bayan elime bir broşür sıkıştırdı ve ankete katılmak istermisiniz? diye sordu. Kendimi bi an anketi doldurmaya başlarken buldum. Sorulara şöyle göz gezdirdim,

ilk soru, ülkede değişmesini istediğiniz şeyler nelerdir? kısmına 'insanlar değişmemeli' yazdım ve , daha düne kadar seni sen olduğun için kabul eden insan, 2-3 gün sonra senden vazgeçmemeli diye ekledim. Aslında bu soru için, o koskoca kağıdı doldurabilirdim ama ayıp olmasın diye vazgeçtim. Sonraki sorulara göz attım, biraz ülkeden, biraz da senden bahsettim. Anketi o kadar sevmiştim ki, sanki senelerce anlatamadığım herşeyi bir kağıda yazmaya başlamıştım. Sonraki, soruda
'yeni çıkan alkol yasası hakkında düşünceleriniz?' yazıyordu. Karşımda duran bayana baktım, arkamda duran tekel bayisine, cep telefonumda duran fotoğrafına ve,
'Saat 22.00'den sonra özlemek ve unutamamak duygusu kalkmalı ülkeden yazdım. Çünkü 22'den sonra, alkol satışı yasak. Aslında buna değecek olacaklarını bilsek, alırız bir 70'lik rakı öderiz parasını içeriz paşalar gibi. Ama bilirim değmezler'.
Sanki, yıllardır anlatamadığım herşeyi 5-10 tane soruda bulmuştum. Sanki kendimi bir psikolojik uzmanında hissettim. Sanki, karşımda sen varsın, ben sana içimden gelen tüm duyguları kusuyordum. Sanki, sonraki soruda bana seni soracaklardı ve ben onuda bir çırpıda cevaplayacaktım.
'İşsizlik hakkında düşünceleriniz' yazan soruya geçtim. Ve,
çok sevmek, ve sonrasında da acı çekmek anayasayaya yeni bir iş olarak geçmeli. Ve en yüksek sigorta primiyle ödenmeli. İnanın, işsizlik sorunu diye bir şey ortada kalmaz yazdım. Sanırım 12-13 soruyu cevaplamıştım, ve örnek bir vatandaş edalarında işlemi bitirmiştim ki, en alt kısımda

'eklemek istediğiniz öneriler' kısmı dikkatimi çekti.

Oraya, bir insanı kıskanırsanız ve sahiplenirseniz size savaş açar. Ve o savaşta, hep mağlup olursunuz. Tıpkı truva savaşı gibi yazdım. Ben ne yazdığımı anlamadım, o kadında ne okuduğunu.

Öyle işte sevgilim, sen ne yaptın bugün??

ilk soru, ülkede değişmesini istediğiniz şeyler nelerdir? kısmına 'insanlar değişmemeli' yazdım ve , daha düne kadar seni sen olduğun için kabul eden insan, 2-3 gün sonra senden vazgeçmemeli diye ekledim.

Ne güzel yazmış.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri