Öyle bir şey yazın ki sahibinin sesiyle okuyalım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
neyyoluyor? -prestv.
uu. çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tağam mı şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farklan çok güzel oldu. meselam herkesin hayatına kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz ben bu şeggil giyinirim bu bayan şu şeggil giyinir şu şeggil giyinir ha hiç kimsenin hiç kimseye karışma hakkı yok özgürlüğü birdir ha başörtü kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir ama lakin ki öyle değildir eiyyorumlamam bu kadar.

seda sayan’ın erol köse’yi paralamasını komple yazamazdım ama bu çok özel…

*Eeeeeeeey amerika... sen kimsin ya?

*Bakın burası çokonemli!

Bu yorumumu kitaplığın önünde elime bir şiir kitabı alıp boynumdaki fuları düzelterek yazıyorum. Eymen Ali ile Sümeyye de borsa oyunu oynayıp geleceğe şimdiden hazırlanıyorlar…

Simdi icmiyyorum ama bu birdaha icmeyecegim anlamina gelmez.

bugs: haçen karabiber orayamıdur

Haydo:karabibermi sikerim senin karabiberini

bugs:ahada bozdun ağzınu teheeey gidi günler

Haydo: dur olum dur aha sana sinirlenme manyah al karabiber ek corbana ek

Bugs:ula haydo tuz orayamidur?

Haydo:........ hıı mına koyduğumun cocuğu seni!

Üfff ne terbiyesiz üyelerimiz var.
Tam benlik.

Dün gece evin onunde bekledim cikmaz oldun pencereye. Bizim icin child.. Ah iyice karistim..

Bekledim sabah oldu geldim, cikmaz oldun pencereye
Cildirin children bu takkım icin cildirin laylayloy laylayloy bu takkim icin cildirinx2

Laylaylaahhhy bizim icin koydun konya sporada laylaylaay bizim icin vurdun erciyesede
Laylaylaahhhy bizim icin bursayada khoy
Laylaylaahhhy mekana geldik aldik birini sittir ettik

Cildirin children bu takkım icin cildirin laylayloy laylayloy bu takkim icin cildirinx2

Samuray jack intro;

Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.

My son ask for thyself another kingdom for that whixh i leave is too small for thee

"Bazen, değil aslında, çoğu zaman sözlerim sığınak delici bomba etkisi yapıyor da. Yani bombayı Atan uçak çoktan başka yere gidiyor. Tepkimeler sonra geliyor Onu anladım."

Hatta bu sözle ilgili @Larien 'in şöyle bir çalışması da mevcut.
1.jpg

yüzde 52 görme engelliyim yüzde 20 gulaktan engelliyim gırtlak kanseriyim kalp yetmezliğim var felçlik geçirdim kör mü yalan mı söylüyorum beni sargı beziylen sardılar sargı beziylen ne çarşafı yeaaa ?

Son düzenleme:
işte bende o yok, maalesef o yok.
ben sizin gibi skmin peşine dusup de sahte yaşam tarzlari edinemiyorum zart diye bir anda, benim bir karakterim var anlatabildim mi?
güçlü bir karakter buna engel.

kardesim ben senin beni yılgın bir hosgoruyle benimsemene mi kaldım?

bize hiçbir şey nasip olmuyor yaa
valla yaa
benim yemeye geldiğim adamı yolda yemişler yaa

Geri