Oy Vermede Önce Bir İzle

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok etkılendım tesekkurler Futbolcu bey :D

İzleyemedim ama , tahminen belli. Bende gittim balkonu Atatürk resimleri ile doldurdum...

Seçim yasağı nedir bilmiyor musun? Daha kanunlara saygınız yok!!!

Hala insanların seçimlerine saygı duymayıp bir şekilde onların özgur ıradelerıne bu sekılde saçma vıdeolarla yon vermeye calısıyorsunuz.Hayır dıyen ınsanında evet dıyen ınsanında kendıne gore haklı sebeplerı var.Bırakın artık su terorstler hayır dıyor , fetoculer evet dıyor mottolarını.Gıdın sızın ıcın hangısı ulke yararınaysa ona oy verın.

Bu video fikrimi değiştirdi hayır dicektim ama bunu gördükten sonra EVET diyorum
vatan için millet için evet evet evet :liv:

Bu videoyada geçen her bir olayı şuan ki hükümetin yaptıklarıyla kıyaslasan video yetmez sadece hedef saptırma Akp hdp yi Kandil'e yolladı sonra suçladı imraliya yolladı sonra suçladı hendekler 1,5 sene göz önünde kazılıkrken mal mal bakıyordu sonra ortalığı yakıp yıktı isteseydi hiç bir yeri kırmadan dökmeden bütün failleri toplardı bunuda geçtim Habur'a izin verip bir hafta sonra bu ne böyle deyip aynen insanla daş daş geçiyor akpliler yargılanmasın diye sürekli yasaları değiştirip aleyhine arayışlar içinde sırf fetö nün cemaatinde namaz kıldığı için içeri atan vatan haini ilan edip kendileri öve öve bitirmedikleri uğruna şiirler yazan yalakalarını sorgulayan içeri atan Yok çünkü ak çomarların gözü dönmüş eğer ki adalet varsa bunlarda yargılanır lakin ülke hukukta batmış yazık size ben ne evet nede hayır diyenlerdenim ama gerçekleri söylemekten kaçınmam yaptığı her Hataya kandırıldık diyen hükümet yarın ülkenin başına gelecek felaketlerden bu evet diyenler suçludur umarım evet çıkarda görürsünüz reisin R sini

Hayr'olsun dedik.

Hala insanların seçimlerine saygı duymayıp bir şekilde onların özgur ıradelerıne bu sekılde saçma vıdeolarla yon vermeye calısıyorsunuz.Hayır dıyen ınsanında evet dıyen ınsanında kendıne gore haklı sebeplerı var.Bırakın artık su terorstler hayır dıyor , fetoculer evet dıyor mottolarını.Gıdın sızın ıcın hangısı ulke yararınaysa ona oy verın.

yani pkk nında özgür iradesimi var.

yani pkk nında özgür iradesimi var.

Cümlenin içindekini anlamayıp böyle saçma bir soru soracağını beklemiyordum açıkcası ama yine de ben sana açıklayayım.Bahsettiğim özgür irade Türk milletinin özgür iradesi yani senin bir teror orgutunun vıdeosunu paylasıp hayır veren insanlar teroristtir mottona ithafendi.
Burada bahsettiğim hayır veren de evet verende kendıne gore haklı sebeplerle verıyor bu oyu, yani teror orgutu hayır dedı dıye butun hayır verenler terorıstır anlamı cıkmıyor.

Cümlenin içindekini anlamayıp böyle saçma bir soru soracağını beklemiyordum açıkcası ama yine de ben sana açıklayayım.Bahsettiğim özgür irade Türk milletinin özgür iradesi yani senin bir teror orgutunun vıdeosunu paylasıp hayır veren insanlar teroristtir mottona ithafendi.
Burada bahsettiğim hayır veren de evet verende kendıne gore haklı sebeplerle verıyor bu oyu, yani teror orgutu hayır dedı dıye butun hayır verenler terorıstır anlamı cıkmıyor.

ben hep saçmalarım siz hep doğruyu söylersiniz.. gören göz kılavuz istemez ama
sizin göz görmüyor size kılavuz lazım

ben hep saçmalarım siz hep doğruyu söylersiniz.. gören göz kılavuz istemez ama
sizin göz görmüyor size kılavuz lazım
yapıcı olmaya çalışıyorum.Su yaptığın saçma propagandaya rağmen seni birseylerle itham etmiyorum.Haklisin görünen göz klavuz istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri