Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Fazla etki altında kalma ne olur ne olmaz
Hala insanların seçimlerine saygı duymayıp bir şekilde onların özgur ıradelerıne bu sekılde saçma vıdeolarla yon vermeye calısıyorsunuz.Hayır dıyen ınsanında evet dıyen ınsanında kendıne gore haklı sebeplerı var.Bırakın artık su terorstler hayır dıyor , fetoculer evet dıyor mottolarını.Gıdın sızın ıcın hangısı ulke yararınaysa ona oy verın.
Hayr'olsun dedik.
yani pkk nında özgür iradesimi var.
Cümlenin içindekini anlamayıp böyle saçma bir soru soracağını beklemiyordum açıkcası ama yine de ben sana açıklayayım.Bahsettiğim özgür irade Türk milletinin özgür iradesi yani senin bir teror orgutunun vıdeosunu paylasıp hayır veren insanlar teroristtir mottona ithafendi.
Burada bahsettiğim hayır veren de evet verende kendıne gore haklı sebeplerle verıyor bu oyu, yani teror orgutu hayır dedı dıye butun hayır verenler terorıstır anlamı cıkmıyor.
yapıcı olmaya çalışıyorum.Su yaptığın saçma propagandaya rağmen seni birseylerle itham etmiyorum.Haklisin görünen göz klavuz istemiyor.ben hep saçmalarım siz hep doğruyu söylersiniz.. gören göz kılavuz istemez ama
sizin göz görmüyor size kılavuz lazım
yapıcı olmaya çalışıyorum.Su yaptığın saçma propagandaya rağmen seni birseylerle itham etmiyorum.Haklisin görünen göz klavuz istemiyor.
kardaş sen yoluna ben yoluma sana hayırlı günler