Oy Turbanlım

Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]HEFw8seOjuY[/YOUTUBE]

Ohhh ohhh yandan Döktürrr helal sana :alkis::hey:

Ne kadar karışık bi yer ora..
Arkadaki burkalıya gözüm takıldı.. Yazık ya.

Boyle seyleri Facebook'ta bile goruyorum. Sonra kufur falan ediyorlar, ayip, hic yakisiyor mu diyorlar. Ula (icimden bazen 'ula' diyorum, evet) izlemesini biliyorlar. Bunlari diyeceginize ignore edin, paylasilmasin -.-

Kendi istegiyle kapanmamis olabilir
Oradakilerin Arap oldugunu ve sesin montaj oldugunu aciklamis videoyu yayinlayan.
Orada kadinlarin basini zorla kapattirdiklarini biliyoruz.
Ortam tamamen kadinlardan olusuyor.
Evet belki kadinin yaptigi kötü bir sey olabilir ama eglenmek istemiş belli ki. Belki videonun yayinlanmasini o da isyemiyordu.
Videoyu yayinlayanlara daha cok kiziyorum ben.

ne salaksınız yaa oryantal bu insanların kültürü bi kere... o kadın da hiç tesettürlü birine benziyor mu allah aşkına.. böyle görüntüleri eleştirenlere çok kızıyorum

dönerci kedi

Arap dugunlerinde hic bulundunuz mu bilmiyorum arkadaslar, ben bulundum kadinlar kendi aralarinda eglenirken, toto odakli oynuyor bu sekilde. Konunun basligini da cok cirkin buldugumu soylemeden gecemicem.Demem o ki, videoyu yayan yine bir kadin olmali. Yayilacagini bilse belki bu tarz davranmazdi bilrmiyorum. Kadinlar arasi da olsa ben asil bi kadina bu tur seyler yakistiramiyorum. Biraz zarafet biraz agirligi olmali kadinin. (Turbanli ya da turbansiz fark etmez)

Tepeden tırnağa yanlış bir konu yanlış yorumlar yanlış bakış açıları..
Forumsal da olağan bir gün daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri