Outlast

D
  • Kullanıcı Deadwalker.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyunlar
1804_600x140.jpg

"Korkmak yok! Çetin ceviz gazetecimiz Miles kimliği belirsiz biri tarafından gönderien notla düşüyor yollara. Birileri Colarado’nun kuş uçmaz, kervan geçmez dağlarında kurulu bir akıl hastanesinde, akıl almaz işlere imza atmaktadır."

Outlast, daha önce Assassin's Creed, Prince of Persia, Splinter Cell ve Uncharted oyunlarında çalışmış yapımcıların elinden çıkma bir First Person korku macera oyunu.

Oyunda genellikle düşmanlarınızdan kaçmanız ve saklanmanız gerekiyor fakat köşeye sıkıştığınızda savaşmak zorunda olduğunuz bir yapısı var.

Outlast-Download.jpg

Geliştirici: Red Barrels
Türü: Korku
Platform: PC
Çıkış Tarihi: 04.09.2013
Çıkış Fiyatı: 19.99 $ (Steam)

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Platform: Windows Vista / 7 / 8 - 64 bits
İşlemci: 2.8 GHz Quad Core CPU
RAM: 3 GB RAM
Grafik: 1GB NVIDIA GTX 460 / ATI Radeon HD 6850 or better
Direct X: 9.0c
Boş Alan: 5 GB available space

YouTube'da oyunun gameplay videolarına, Türkçe olarak videolu tam çözümlerine ve teaser'larına ulaşabilirsiniz.

Kendi yorumum olarak, 15 dakika sonra oyunu kaldırdım :) kesinlikle gece oynanmaması gerekiyor.
][/B]​

Hemen oyunu yazıp indirmeye başladım başta hemen kaldırdım deyince "İndirmeyi iptal et" tuşunu kırdım ;&

edit : artık pc'em yok monitöre kafa attım.

yeğenimin gazı ile başlayıp kulaklık takarak gece oynamaya başlamıştım sonra dötüm yemeyince sabahları kısık sesle oynayarak bitirdim oyunu. xd

özellikle yatak altlarına saklanırken, peşimizdeki denyoların bizi bulduğu yerlerde 7-8 kere zıpladım. misal:
Outlast5.jpg

cliver barker's jericho'dan sonra oynadığım en iyi korku oyunuydu diyebilirim.

bu arada şunu da ekliyeyim oyunun devamı olan whitleblower versiyonu 6 mayısta çıkıyormuş.

yeğenimin gazı ile başlayıp kulaklık takarak gece oynamaya başlamıştım sonra dötüm yemeyince sabahları kısık sesle oynayarak bitirdim oyunu. xd

özellikle yatak altlarına saklanırken, peşimizdeki denyoların bizi bulduğu yerlerde 7-8 kere zıpladım. misal:
Outlast5.jpg

cliver barker's jericho'dan sonra oynadığım en iyi korku oyunuydu diyebilirim.

Youtube da oyun kanallarına aboneyim oynayan kanallar var adamlar ruhunu teslim ediyor resmen :D

Yıllar sonra da Cliver Barker's Jerciho adını duyunca bi garip oldum ya çok süper bir oyundu o kaç kere bitirdim hatırlamıyorum.

Youtube da oyun kanallarına aboneyim oynayan kanallar var adamlar ruhunu teslim ediyor resmen :D

Yıllar sonra da Cliver Barker's Jerciho adını duyunca bi garip oldum ya çok süper bir oyundu o kaç kere bitirdim hatırlamıyorum.

abi onun da devamı var diye tahmin ettim bitirince ama hiç denk gelemedim ben var mı yok mu. kanatlı baş kekoyu öldürmeden bitti çünkü oyun. :/

abi onun da devamı var diye tahmin ettim bitirince ama hiç denk gelemedim ben var mı yok mu. kanatlı baş kekoyu öldürmeden bitti çünkü oyun. :/

Çok sıkı takip ediyordum ben o oyunu ilk oynadığımda ölmüştüm ya korkudan devamı gelecekti fakat gelmedi yıllar geçti hala tık yok

Mesela Bölüm Sonu Canavarı Adamlar 30 Yaşında Ama Oynarken Korkuyo :zuha: :haha:

Geri