outlast 2 demo versiyon yayınlandı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyunlar
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
ScreenShotOutlastII-01.jpg

oyuncuların oyun hakkında düşüncelerini öğrenmek amacıyla demo versiyon yayınlamış yapımcılar. tam sürüm 1 kasımda çıkıcakmış, fiyat ne olur bilmem. fikir edinmek isteyen ya da oyunu sevenler indirebilir. kana doyacakmışız. :d

playstation için indirme
bu da pc için steamden indirme

allah rızası için şu karakterin eline taş sopa neyin versinler artık ya. delikanlılığa sığmıyor sürekli kaçmak :asd:

oyunda olsa mekan ve gerçekcilik yüzünden evdeyken bile ıssız bir yerdeymiş gibi hissedebilirsiniz

Bende oynayabileceğimi pek sanmıyorum çok gerilirim gerek yok :D ama oynayanları izlemesi keyifli oluyor :p

hala neden türkçe desteği yok anlamıyom bu oyunun, türkiyeden gönüllü çeviri ekipleriyle anlaşsan onlar bile yapar ya.

bireincisini oynamaya başlamışken bırakmıştım korku oyunları bana göre değil hahah bu daha fena gibi

demoda olsa sonu harbiden kafayı yedirtiyo beyler bi deneyin bence

zikbokpiskac.
ne lan bu !
Psikolok ariyorum yarim saattir. hepsi uyumus bakmiyorlar telefonlara

oynayanları izleyip izleyip korkmalarına gülüyordum kendim oynayım dedim dolaba girdim çıkamadım sonra oyundan çıktım sıkıntılı oyun :DD

bu akşam bitirmeyi planlıyorum, videosunu çekip atsammı die düşünüorum , ayrıca "wistblower" isimli oyunuda oynayın tavsiye ederim beyler
[YOUTUBE]K9bSUUrjfZ8[/YOUTUBE]

Corona bu amcayıda tavsiye ederim
[YOUTUBE]gzeScx5pJLA[/YOUTUBE]

whistleblower ne bilim bana karışık geldi. bir yerde takıldım geçemedim sonra soğudum oyundan :asd:
XasthuR bu bilgisayar donanımı hakkında videolar çeken dayı değil mi ya? eğlenceli bir adamdı bu aynen akşam bi bakayım :D

whistleblower ne bilim bana karışık geldi. bir yerde takıldım geçemedim sonra soğudum oyundan :asd:
XasthuR bu bilgisayar donanımı hakkında videolar çeken dayı değil mi ya? eğlenceli bir adamdı bu aynen akşam bi bakayım :D

aynen dostum

XasthuR amcam çok fenaymış ya hahah geldiğimiz yer pek hayırlı bir yere benzemiyor muhabbeti güzeldi:D

bende anca izleyiciyim bu oyuna:D

Corona ForseTi
agalar birde amnesia tavsiye ederim oynarsanız yada dreadout dead space serilerinide tavsiye ederim

Geri