Otuzluk forum ablalarından forumun genç kızlarına tavsiyeler

Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Bu konuda bile ne çok Kürt muhabbeti geçmiş be
konuyu sen açmışsın, neyse linç yemem herhalde. gün içerisinde fark ettim konusuna yazacaktım.
neydi öyle sabah, akşam o konular. bir nefes alındı şu süreçte, gündem yorumlandı, geyik yapıldı.

konuyu sen açmışsın, neyse linç yemem herhalde. gün içerisinde fark ettim konusuna yazacaktım.
neydi öyle sabah, akşam o konular. bir nefes alındı şu süreçte, gündem yorumlandı, geyik yapıldı.
Hahahaha xdxdxd Plesk kürtmüş nerden biliyorsunuz düye sormayın bilgi sağlam yerden

Düneyin 33 yaşımda olduğumu fark ettim. Resmen şoktayım. Ben daha dün 25'lik, körpeler körpesi ve suda yansıması izlenilesi bir oğlan - bir halaydım.

Nasihatım o dur ki,

Kereviz pişerken kötü kokar ama bir de yiyene sor."

Sakın kerevizi hayatınızdan çıkarmayın, kereviz sevmeyen insanın yeri mezar. Damak zevki yok, zevksiz.

o genç kızlar otuza yaklaştı artık : P
tavsiye istemezzz

Herkes 35 ustu zaten 40 yasina geldiler. Jahahahhaahahaahahahahahaahahha

1sey dicem, konuyu okuduktan sonra aklima geldi,
Ben uzun 1sure yasimi soranlara 28 diyordum. Zamanin gecis hizinin yasimi da etkiledigini bi ana olarak unuttugumdan... uzerinden 2 sene gecince 30 oldugumun farkina vardiydim. Sonra yine cok uzun bi zaman sonra 30'um diye dolaniyordum ta ki gecen seneye kadar.. aaa, o da ne! ben 35misim ya ... bu sene 36lik olucam, kabullenmekte asiri zorluk yasiyorum. Arkadaslar ben nasil 36 olurum ya, en fazla 30 varim yokum ya... aglamak...

Sad Ice Cream GIF

1sey dicem, konuyu okuduktan sonra aklima geldi,
Ben uzun 1sure yasimi soranlara 28 diyordum. Zamanin gecis hizinin yasimi da etkiledigini bi ana olarak unuttugumdan... uzerinden 2 sene gecince 30 oldugumun farkina vardiydim. Sonra yine cok uzun bi zaman sonra 30'um diye dolaniyordum ta ki gecen seneye kadar.. aaa, o da ne! ben 35misim ya ... bu sene 36lik olucam, kabullenmekte asiri zorluk yasiyorum. Arkadaslar ben nasil 36 olurum ya, en fazla 30 varim yokum ya... aglamak...

Sad Ice Cream GIF
Birlikte ağlayabilir miyiz? :( 36 olmaya hazır değilim ben de..

Geri